Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся печатаща глава за Canon Pixma IP 4500
Автор: IDA   
Дата:   14-10-09 14:43

Оригиналната си е наред, но ми трябва още една резервна, в случай че се наложи смяна в най-неочаквания момент.

Не е задължително да е нова, но ако е употребявана, трябва да е в перфектно състояние (без запушени дюзи, разхерметизация, изтичане на мастило и пр.). С други думи, задължително ще искам да я тествам на моя принтер, преди да я купя.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся печатаща глава за Canon Pixma IP 4500
Дата:   16-10-09 17:08

[smilie8]

Re:
Автор: fotocolor   
Дата:   16-10-09 17:48

Мисля че ще сбъркаш,но това е мое лично мнение.По простата причина че ако не я ползваш ще засъхне.Ако се ползват двете заедно ОК,но иначе .............

Re:
Автор: denoncolor   
Дата:   16-10-09 18:15

колега,доволен ли си от този принтер?Каква себестойност излиза за 1бр 10/15?

Re:
Дата:   16-10-09 19:53

Fotocolor,

Аз мисля да я промия много добре преди да я прибера. И тогава ли ще засъхне? Сподели опит!

Denoncolor,

Много съм доволен, а качеството на печат е фантастично! С качествена хартия и мастила себестойността на 10х15 излиза към 20 ст./бр. Не е много по-евтино, отколкото във фотото, но когато си обработиш снимката както трябва, резултатът определено си струва.

Re:
Автор: asahi   
Дата:   16-10-09 21:56

Купи си още един принтер. Може да излезе по-евтино от нова глава.

Re:
Дата:   16-10-09 22:00

Няма го този модел вече, пък и няма и къде да го сложа. Ти имаш ли представа, колко би излязла нова глава и къде в София мога да я поръчам?

Re:
Автор: pvas   
Дата:   17-10-09 09:41

И аз да попитам...със СНПМ ли постигаш тази цена, или пълниш мастилниците? Какви мастила ползваш, каква хартия и откъде пазаруваш? Прощавай за цапането на темата, но никъде не мога да намеря инфо, вдъхващо доверие...а тук е от първа ръка ;) Благодаря предварително!

А, ето нещо за теб:
http://www.impulse.bg/dalavera/a/....../....../prodavam-nova-glava-za-printer-canon-pixma-4500

Публикацията е редактирана (17-10-09 09:43)

Re:
Автор: moketa   
Дата:   17-10-09 11:13

pvas, цената не зависи от това дали пълниш мастилниците или пълниш СНПМ, а от разфасофката на мастилата, които използваш- ако вземаш по 1 л. вместо по 100г. ще ти излезе по-евтино, но това зависи колко печаташ, все пак. СНПМ дава по-голямо удобство /и не си цапаш ръцете/ при работа и по-малък риск от навлизане на въздух в главите. Но пък СНПМ има първоначална инвестиция от 70-80 лв., която трябва да изплатиш с повече печатане.
Цената /и най-вече качеството/ зависи повече от използваната хартия.

Re:
Дата:   17-10-09 11:48

Moketa, благодаря. Всичко това е ясно, но както писах, ми трябва конкретна информация - какво мастило, откъде, същото за хартията... На теория няма грижи, но ако IDA бъде любезен да сподели опита си, ще е чудесно.

Re:
Автор: moketa   
Дата:   17-10-09 12:04

Ето едно от местата, откъдето можеш изгодно да купиш хартии и мастила:
http://procart-bg.com/

Re:
Дата:   17-10-09 15:20

Pvas,

Благодаря за линка. Не виждам обаче опцията "Свържи се с продавача". Трябва ли да се регистрирам, за да мога да се свържа с него?

Ето и отговора на въпроса ти:

Купувам си мастилата и хартиите от Прокарт. Бях си купил доста отдавна няколко комплекта мастила в опаковки по 100 мл. всеки цвят и си пълня мастилниците сам. Така печатам на посочената от мен по-горе цена. Марката мастила беше на немската фирма OCP и до този момент съм много доволен. Какви продават за момента не съм сигурен, но хората държат на качеството и досега не са ме подвели. Не печатам толкова много, че да си струва поставянето на СНПМ система, а и доколкото съм чел по сайтовете, тя не работи добре с този модел принтер поради високата скорост на печат. Пълня си мастилниците сам и се цапам до ушите, но предпочитам така, отколкото за всяка снимка да тичам до фотото.

За хартиите, в Прокарт имат голям избор. Аз купувам от матова и гланцова хартия с тегло 270г/м2, която ми излиза по 60 лв. за 100 листа А4 формат. Имат и по-малки формати, но за цените трябва да видиш на сайта. За моите изисквания, качеството е повече от добро, но всеки трябва да пробва сам, за да види, дали го удовлетворява.

Надявам се да съм бил изчерпателен.

Публикацията е редактирана (17-10-09 15:30)

Re:
Дата:   17-10-09 17:34

По принцип цъкваш на Връзка с автора и ти показва телефон...но излиза някакъв странен...пуснах му/й съобщение да даде телефон
Благодаря за информацията.

Публикацията е редактирана (17-10-09 17:36)

Re:
Автор: virtus   
Дата:   17-10-09 20:53

http://www.cantek.bg/
каквото ти е нужно за този принтер

Re:
Дата:   17-10-09 22:23

Пускам ти на ЛС телефона на човека, от София е.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР