Автор: IDA
Дата: 17-10-09 15:20
Pvas,
Благодаря за линка. Не виждам обаче опцията "Свържи се с продавача". Трябва ли да се регистрирам, за да мога да се свържа с него?
Ето и отговора на въпроса ти:
Купувам си мастилата и хартиите от Прокарт. Бях си купил доста отдавна няколко комплекта мастила в опаковки по 100 мл. всеки цвят и си пълня мастилниците сам. Така печатам на посочената от мен по-горе цена. Марката мастила беше на немската фирма OCP и до този момент съм много доволен. Какви продават за момента не съм сигурен, но хората държат на качеството и досега не са ме подвели. Не печатам толкова много, че да си струва поставянето на СНПМ система, а и доколкото съм чел по сайтовете, тя не работи добре с този модел принтер поради високата скорост на печат. Пълня си мастилниците сам и се цапам до ушите, но предпочитам така, отколкото за всяка снимка да тичам до фотото.
За хартиите, в Прокарт имат голям избор. Аз купувам от матова и гланцова хартия с тегло 270г/м2, която ми излиза по 60 лв. за 100 листа А4 формат. Имат и по-малки формати, но за цените трябва да видиш на сайта. За моите изисквания, качеството е повече от добро, но всеки трябва да пробва сам, за да види, дали го удовлетворява.
Надявам се да съм бил изчерпателен.
Публикацията е редактирана (17-10-09 15:30)
|
|