Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 CANON EOS 450D kit ......ПРОДАДЕН
Автор: hp735   
Дата:   31-08-09 22:29

Здравейте! Продавам китовия CANON EOS 450D (с 18-55 мм)на около 4500 кадъра.Апарата е внесен от Англия и закупен от мене преди 2 месеца,тоест не разполагам с гаранция.За това време аз съм щракнал максимум 200-300 кадъра.Състоянието му е като на нов (повярвайте ми,че знам значението на думата),като в комплекта са - тяло,китов обектив,оригинална батерия и заряден модул,ремък за врат,синхронизиращ кабел за връзка с ПС,карта памет 4GB SanDisk EXTREMEIII с кутийка и подходяща чанта - Ловепро или Кейслоджик.
Причина за продажба ....просто след 5-6 години щракане(непрофесионално),реших да изпробвам и DSLR техниката,но ....това май не е за мене и откъм време за експерименти,и откъм пари за нови и нови хардуерни благинки.Имам Panasonic DMC-FZ7,закупен 12.2006 и досега ми вършеше прекрасна работа,но появата на CANON SX20 IS ме накара да се замисля и предприема раздяла с любимият "турбосапунер" и скоропридобитият CANON EOS 450D.
Техниката е в гр.Плевен и наистина е пазена грижливо.Не искам да продавам комплекта разчленено,така,че с предимство са тези за целият кит.Мога да го изпратя с куриер с опция за предварителен преглед.
Цената е тънкият момент - 800 лева, с възможност за договаряне и на отделни покупки (не ми се дава картата от 4GB,но Panasonic-a не поддържа повече от 2,ако си го оставя де,така,че мисля да я запазя заедно с чантичката за CANON-a SX20 IS,отразено в цената разбира се).
Моля Ви,пишете на лични за предложения и въпроси .
С уважение - Иванов

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: garsia   
Дата:   31-08-09 22:33

800лв за 450D и FZ7 ?

Re:
Дата:   31-08-09 22:38

Не ,разбира се.Само за Канон-а.
Снимки качих в www.snimka.bg,но .....[smilie10] .Преди се качваха и излизаха веднага,а сега :(
Моля Ви дайте ми сайт за качване на снимки. Благодаря .

Публикацията е редактирана (31-08-09 22:44)

Re:
Автор: ka7   
Дата:   31-08-09 23:02

Автор: hp735
Дата: 31-08-09 22:38

Моля Ви дайте ми сайт за качване на снимки. Благодаря .

ето

Re:
Автор: garsia   
Дата:   31-08-09 23:06

Автор: ka7
Дата: 31-08-09 23:02

[smilie18]

абе много ми е познат този сайт [smilie18] ама не знам от къде [beer]

Re:
Дата:   31-08-09 23:10

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=36795&AlbumId=...... [beer]

[smile] Тъкмо се чудех как го правите това ... Благодаря ти "caprichosa".

Между другото сега ми попадна и новата промоционална брошура на ТЕХНОМАРКЕТ .... има новият Panasonic DMC-FZ38 [smilie10]

Публикацията е редактирана (31-08-09 23:37)

Re:
Автор: caprichosa   
Дата:   31-08-09 23:13

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=36795&AlbumId=......

Re:
Автор: suggs   
Дата:   01-09-09 09:26

hp735 , който и от двата да си купиш (SX20 или FZ38), ще съжаляваш за 7-ицата ...[smile]
Но както си решил. Цената ти е супер, жалко, че нямаше такава обява преди два месеца.
Успех с продажбата.

Re:
Автор: wintermoon   
Дата:   01-09-09 09:44

имаш ЛС;))

Re:
Автор: sistrata   
Дата:   01-09-09 10:46

И от мен ЛС [smilie24]

Re:
Дата:   01-09-09 21:56

Здравейте! Апарата вече е в сигурните ръце на млада влюбена двойка ...... Нека да заснемат много щастливи мигове е пожеланието от мене [shtrak] .

Поздрави - Любо

Re:
Автор: sistrata   
Дата:   02-09-09 00:18

Благодаря на Любо за хубавото фото и хубавите думи. Човека е точен, любезен и отзивчив :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР