Автор: hp735
Дата: 31-08-09 22:29
Здравейте! Продавам китовия CANON EOS 450D (с 18-55 мм)на около 4500 кадъра.Апарата е внесен от Англия и закупен от мене преди 2 месеца,тоест не разполагам с гаранция.За това време аз съм щракнал максимум 200-300 кадъра.Състоянието му е като на нов (повярвайте ми,че знам значението на думата),като в комплекта са - тяло,китов обектив,оригинална батерия и заряден модул,ремък за врат,синхронизиращ кабел за връзка с ПС,карта памет 4GB SanDisk EXTREMEIII с кутийка и подходяща чанта - Ловепро или Кейслоджик.
Причина за продажба ....просто след 5-6 години щракане(непрофесионално),реших да изпробвам и DSLR техниката,но ....това май не е за мене и откъм време за експерименти,и откъм пари за нови и нови хардуерни благинки.Имам Panasonic DMC-FZ7,закупен 12.2006 и досега ми вършеше прекрасна работа,но появата на CANON SX20 IS ме накара да се замисля и предприема раздяла с любимият "турбосапунер" и скоропридобитият CANON EOS 450D.
Техниката е в гр.Плевен и наистина е пазена грижливо.Не искам да продавам комплекта разчленено,така,че с предимство са тези за целият кит.Мога да го изпратя с куриер с опция за предварителен преглед.
Цената е тънкият момент - 800 лева, с възможност за договаряне и на отделни покупки (не ми се дава картата от 4GB,но Panasonic-a не поддържа повече от 2,ако си го оставя де,така,че мисля да я запазя заедно с чантичката за CANON-a SX20 IS,отразено в цената разбира се).
Моля Ви,пишете на лични за предложения и въпроси .
С уважение - Иванов
|
|