Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 .
Автор: dashark   
Дата:   16-07-09 12:26

Продавам Sony Ericsson M600.

Черен

С 2 години гаранция!

На 3 месеца, с протектор на дисплея от първия ден.

Няма никакви следи от употреба.

Пълен комплект + 3 допълнителни стилуса!

С последна версия на фърмуера - работи надеждно и бързо!

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/srtb8896.JPG
http://www.handys-mobile.de/img/sony_ericsson_m600i.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Sony Ericsson M600, като нов, с гаранция
Дата:   16-07-09 12:26

*

Публикацията е редактирана (25-07-09 09:53)

Дата:   16-07-09 12:31

С голям сензорен дисплей, Bluetooth, QWERTY клавиатура (кирилица!)...

Автор: deniac   
Дата:   16-07-09 12:44

ХОРА, СПРЕТЕ ДА СИ ПРОДАВАТЕ GSM-ите ВЪВ ФОТОГРАФСКИЯ БАЗАР, особено пък в секция "Цофрова техника"!

Дата:   16-07-09 12:52

ами той си е цИфрова техника. не виждам проблем. още повече, че моята обява не е единствената подобна. странно е защо реши да се заядеш точно с мен. в момента на първа страница има поне 3 подобни... [ezik]

Автор: darksorrow   
Дата:   16-07-09 13:08

5. В секция "базар" съществуват 3 основни форума - "продажби на цифрова техника" , "продажби на аналогова техника" и "аксесоари". В "продажби на цифрова техника" трябва да бъдат публикувани всички обяви за цифрови фотоапарати и обективи специално разработени или оптимизирани за цифрови фотоапарати, както и продукти свързани с цифровата фотография - флаш карти, принтери, записвачки, фотобанки.

сега проблем видя ли?

всичките ви обяви са абсолюто нагли и не на място тук, в крайна сметка дразните. без майтап.

хубав тел, апропо. имам същия. изобщо не би ми хрумнало да го пусна тук за продажба.

Публикацията е редактирана (16-07-09 13:09)

Дата:   16-07-09 13:32

чудя се, що за човек трябва да си, за да те дразнят толкова много подобни неща и да отделяш от времето си да се занимаваш с тях.

Дата:   16-07-09 22:22

дразгите настрана.

важен е телефонът. а това е един хубав, евтин телефон с доста функции, приятен дизайн и още нещо важно: като нов, че и с 2 години гаранция.

Автор: docenta   
Дата:   16-07-09 22:27

Факт е, че това няма нищо общо с фотографията!!!!
[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
пусни го поне в аксесоари!

Напълно съм съгласен с: darksorrow

Автор: garsia   
Дата:   16-07-09 23:58

docenta
darksorrow
deniac

не виждам какъв Ви е проблема на Вас тримата [ezik] друга работа нямате ли си или влизате само да критикувате [smilie23] .Погледнете още колко обяви за телефони има тук [smilie10] защо се заяждате с човека [smilie11] ...между другото и аз имам такъв телефон и да Ви кажа,познайте от къде си го купих....да от ТУК (от съфорумец) [beer]
Съветвам дразнители като Вас да не отварят обяви които не ги касаят и да не се заяждат с хора,които не познават защото не е прилично.така както на Вас няма да ви е приятно,ако някой ви се бърка във Вашите обяви.

Успех с продажбата,макар че покрай такиви СПАМЕРИ ще е трудно,иначе телефона е супер.
Ти не го ли купи съвсем скоро ?Много бързо му се нарадва.

УСПЕХ още веднъж [smilie24]

Публикацията е редактирана (16-07-09 23:59)

Дата:   17-07-09 00:02

ОК
да предложим на админите да има секция друго.
аз съм ЗА с 2 ръце и два крака!

Автор: garsia   
Дата:   17-07-09 00:05

ОК а също,но виж колко по-хубаво звучи когато говорим културно нали ?

Дата:   17-07-09 00:42

Говорил ли съм некултурно?
пък и другите според мен не са направили така...има цитати от правилата...

Има нов дизайн ако има нужда защо и нов раздел в базара да няма?

Дата:   17-07-09 07:47

garsia, благодаря ти!

да, скоро го купих и още не съм му се нарадвал даже, но се налага да се разделя с него.

но от толкова спам не знам дали изобщо някой ще успее да намери описанието на самия телефон...

както и да е. поне обявата ми стои винаги на първа страница благодарение на тия мили, загрижени за реда "съфорумци"...

Автор: boreto   
Дата:   17-07-09 08:21

docenta
[smilie24]

И друг път съм споделял, но ще потретя:

Форумът е място за виртуални срещи на хора, интересуващи се от фотография.

на ХОРА, не на фототехника.

Ако човек с интереси във фотографията сподели нещо друго, което в момента го интересува, не виждам нищо лошо в това.
На мен пък ми правят впечатление обяви за продажба на техника на хора, без нито една снимка в профила

Ако някои хора са прекалено подредени и ги дразнят неуниформените постинги, за да има мир, наистина няма лошо да се отдели специална секция "всичко друго". Но поне нека да могат да пишат в него хора имащи качени някакъв минимум снимки в профила си.
[beer]

Дата:   17-07-09 08:49

Има правила в, които пише за какво е раздела цифрова техника и цитирам понеже явно никой не чете по горе В "продажби на цифрова техника" трябва да бъдат публикувани всички обяви за цифрови фотоапарати и обективи специално разработени или оптимизирани за цифрови фотоапарати, както и продукти свързани с цифровата фотография - флаш карти, принтери, записвачки, фотобанки.
Не ми е приятно да влезна в базара и 10% от обявите да са за телефони. Не е проблема в обявите за телефони, проблема е, че не са на място и, че след някой ден 20% ще са за телефони....аз също имам нокия и СЕ излишни, както и още някой джаджа, но не ги пускам тук.

Посочете къде греша в по горните разсъждения.

Пак казвам нямам против да има обяви за телефони просто да са на правилното място, фак те обаче, че в нашия форум няма такова място, затова заинтересованите нека повдигнат тази тема и да се направи още една секция.

Нямам нищо лично към dashark, просто в неговата тема стана дискусията и според мен понеже тя така или иначе не е на правилното място можем да се изкажем за назряващия проблем.

[beer]

Автор: kkkolelo   
Дата:   17-07-09 09:23

Приятно е за окото и отмаря да срещнеш отвреме на време обява за телефон. [smilie24]
По уморяват и губят време неграмотно, непълно и неясно написани обяви. След като продадат нещото, половината не пишат, че са го продали, а повечето от написалите, така го пишат, че изтриват всичко друго и трябва да влезеш в обявата, че да разбереш какво е продадено. [smilie11]
А миналата година имаше един макак тука, който продаваше май карти някакви, заглавието на обявата му беше 3-4 реда (пълна спецификация [smilie5] ) и е вдигаше през половин час [smilie10] [smilie5] [smilie23]

Автор: nicos   
Дата:   17-07-09 09:37

Щом не трият обявите, явно на собствениците на сайта, това не им пречи. Ни виждам тогава смисъл що трябва да се заяждаме с хората. Още преди да влезеш в темета се вижда, по заглавието, че става въпрос за телефон. НЕ ЧЕТИ и си решаваш проблема. Всичко друго е бла-бла.

Дата:   17-07-09 09:45

Тогава нека секи си пусне всичката ненужна техника за продажба тук!!!

Re:
Автор: deniac   
Дата:   17-07-09 10:07

Ако всеки започне да си пуска джунджуриите и дребната търговия в тоя базар, доста трудно ще се виждат истинските фотографски обяви.
Толкова ли не можете да се светнете, че всичките тия "грешни" обяви давят истинските обяви за фотоапарати и обективи? Или в тоя базар не седите за да си купите нещо ценно за фотография, а да се разсейвате с разнообразие?...

Автор: boreto   
Дата:   17-07-09 10:20

Е какво е трудното? Натискам бутончето Р и ми излизат всички обяви за пентакс. Защо се щурате из целия форум, след като уважавате само конкретните си интереси.

Мобилният телефон съдържа цифров фотоапарат, така че и формално не сте прави. Като се гнусите от комбинирани сапунерки без сменяеми обективи (дребна търговия), не четете общите обяви.

Да не сме комсомол или хитлерюгенд...

Автор: darksorrow   
Дата:   17-07-09 11:33

Е какво е трудното?

не е до трудно.

тъпо е. не трудно.

и знаеш ли защо? защото при такава ситуация всеки цървул (изобщо не визирам автора на темата, той изглежда разбран човек) може да си шляпне обявата за телефон, щото, видиш ли, имал камера и никой не може да му каже нищо, понеже той ще рече, че има още 15 други. и ще е прав. което е... неуместно за тук, не?

затварянето на очи за примерно 3 обяви би значело, че трябва да се затварят за всички подобни. ми не е яко.

уотевър, наистина изписах туу мач.

Публикацията е редактирана (17-07-09 11:33)

Автор: BirdOfPray   
Дата:   17-07-09 11:54

от 89 лв. до 175 лв.

Дата:   17-07-09 13:15

снимки

Дата:   17-07-09 13:54

[smilie24]

Публикацията е редактирана (17-07-09 18:42)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР