Автор: docenta
Дата: 17-07-09 08:49
Има правила в, които пише за какво е раздела цифрова техника и цитирам понеже явно никой не чете по горе В "продажби на цифрова техника" трябва да бъдат публикувани всички обяви за цифрови фотоапарати и обективи специално разработени или оптимизирани за цифрови фотоапарати, както и продукти свързани с цифровата фотография - флаш карти, принтери, записвачки, фотобанки.
Не ми е приятно да влезна в базара и 10% от обявите да са за телефони. Не е проблема в обявите за телефони, проблема е, че не са на място и, че след някой ден 20% ще са за телефони....аз също имам нокия и СЕ излишни, както и още някой джаджа, но не ги пускам тук.
Посочете къде греша в по горните разсъждения.
Пак казвам нямам против да има обяви за телефони просто да са на правилното място, фак те обаче, че в нашия форум няма такова място, затова заинтересованите нека повдигнат тази тема и да се направи още една секция.
Нямам нищо лично към dashark, просто в неговата тема стана дискусията и според мен понеже тя така или иначе не е на правилното място можем да се изкажем за назряващия проблем.
|
|