Автор: IDA
Дата: 17-12-08 13:11
Уважаеми преминаващи към DSLR,
Ако обичате фотографията, посвещавате част от свободното си време на нея и, преминавайки от сапунерка към DSLR, сте решили да повишите нивото и възможностите си, тази обява е за вас. Ако нямате търпение да я прочетете, моля, потърсете това, което търсите, в друга обява.
Продавам следните неща:
=======================
1. Canon EOS 350D (Rebel XT), тяло, пълен комплект, като към него добавям CF-карта, резервна батерия и НОВ неразпечатван ремък, включени в цената;
2. 11-кратен варио обектив Sigma 28-300/3,5-6,3 с оригинален сенник и предна и задна капачки.
Всичко е в безупречно функционално и техническо състояние, а бройките са избирани и са много добри. Пълни подробности относно техниката, снимки на апарата и обектива и такива, правени с тях, можете да намерите в първата част от тази тема:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=
ПЪРВОНАЧАЛНИ ЦЕНИ:
==================
1. На апарата (350Д-тяло): 449,- лв.
2. На обектива (Sigma 28-300/3,5-6,3): 499,- лв.
3. На пълния комплект: 899,- лв.
СЕРИОЗНА ОТСТЪПКА ЗА СНИМАЩИ !!! МОЛЯ, ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО !
================================================
Този фото форум е предназначен преди всичко за хора, занимаващи се с фотография. Тези хора, в това число и аз, искаме да гледаме все повече стойностна фотография. Поради тази причина, бих желал да продам техниката си на сериозен любител, който наистина обича фотографията и желае непрекъснато да повишава нивото си и да подобрява фотографските си умения. Моето желание е тя да му носи толкова радост и удовлетворение, колкото е носила и на мен. С тази техника аз не само се научих да снимам, но направих и най-добрите снимки в живота си. Благодарение на нея, в продължение на близо година бях и сред Тор 100 на авторите. Бих бил изключително щастлив, ако намеря купувач, който да оцени нейните достойнства и да е в състояние да се възползва максимално от нейните възможности. И тъй като в днешни дни не е лесно да се намерят такива хора, аз съм готов да стимулирам тяхното фотографско развитие, като им предложа СЕРИОЗНА ОТСТЪПКА. Тази отстъпка може да достигне ДО 200,- лв. за целия комплект или съответно ДО 50,- лв. за апарата и ДО 150,- лв. за обектива! НО, тъй като в днешни дни безплатен обяд няма, отстъпката няма да бъде получена даром, а ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСЛУЖИ. Ето и регламентът:
1. За отстъпката могат да кандидатстват само СНИМАЩИ ФОРУМЦИ, които по своя преценка имат стойностни и съответно високо оценени снимки в профила си. Колко високо, оставям на тях самите да преценят;
2. Всеки, който проявява интерес към настоящата оферта и желае да се възползва от отстъпката, може да ми прати лично съобщение, в което да посочи, какво желае да закупи - целия комплект, само тялото или само обектива.
3. Профилът на всеки кандидат ще бъде внимателно разгледан от мен, а РАЗМЕРЪТ НА ОТСТЪПКАТА, която ще му предложа (от 0 до обявените по-горе стойности), ще зависи единствено от това, доколко снимките в профила му съответстват на общоприетите норми за фотография и доколко са ме впечатлили като идея, изпълнение и въздействие. Пазарлъци относно размера на отстъпката са недопустими.
4. За да се избегнат опити за измама и изкушението, в последния момент да се качат крадени снимки, в класацията ще участват само снимки, качени в профила на кандидата и пуснати за гласуване ПРЕДИ ДАТАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ НА ТАЗИ ОБЯВА, т. е. до вчерашна дата (16. 12. 2008 г.).
5. След изтичане на срока за кандидатстване за отстъпката (вижте по-долу), ще публикувам тук имената (никовете) на всички кандидати, от които съм получил заявка за участие, като срещу всяко име, ще посоча и размера на определената от мен отстъпка. ТЕХНИКАТА ЩЕ ПОЛУЧИ ТОЗИ, КОЙТО ЗАСЛУЖИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ОТСТЪПКА !!! Ако той се откаже, техниката ще бъде предложена на следващия в класацията със съответния заслужен от него размер на отстъпката. Помислете! За най-добрия любител фотограф от кандидатите, цената на комплекта може да падне до 698,- лв.!
6. Предимство ще имат тези кандидати, които проявят интерес към целия комплект. Ако не се появи нито един кандидат за комплекта, ще бъдат разгледани заявките за тялото и обектива поотделно, като и в този случай ще важи написаното в #5.
СРОК НА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ОТСТЪПКАТА:
=======================================
Желаещите да се възползват от отстъпката трябва да подадат на лични заявката си до 16:00 часа на 22. 12. тази година. След това, ще обявя тук резултатите от класирането и победителя. Ако до изтичане на крайния срок не се появи нито един кандидат, комплектът ще бъде снет от продажба и вероятно ще остане за дъщеричката ми, която макар и само 6-годишна, вече снима и то не зле.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ЦЕЛИЯ КОМПЛЕКТ:
==========================================================
На закупилия пълния комплект, ще бъдат предложени и два допълнителни бонуса. Подробности за тях също можете да намерите в първата част от темата (вж. по-горе).
----------------------------------------------------------------------------------------------------...
Ако някой прояви сериозен интерес към предлаганата в тази обява техника и желае да участва в класацията за отстъпката, като при това е готов да се съобрази с посочения по-горе регламент, нека ми пише ми на лични. Всички останали най-учтиво и настоятелно ги моля да се въздържат от спам и неуместни коментари в темата.
БЛАГОДАРЯ.
|
|