Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 EFS 18-55-продавам
Автор: batgani   
Дата:   27-11-08 21:02

Продавам посочения китов обектив,предложете цена(без шеги...).Обектива е на няколко месеца,от щатите,дойде с камерата.Бих казал,НОВ...
локация-Добрич

Отговори на това съобщение
 Re: EFS 18-55-продавам
Дата:   27-11-08 21:43

Е може ли никой да не се интересува,обектива е отличен,просто си купих друг....

Дата:   27-11-08 21:48

повечето снимки в профила ми са с този обектив,някой да ми даде поне цена ориентировъчна...

Автор: 12356joro   
Дата:   27-11-08 21:51

И все пак какво му искаш?

Автор: NEPREDVIDIM   
Дата:   27-11-08 21:52

[smilie10]

Дата:   27-11-08 21:55

знам ли Жоро,поне стотина лева...гарантирам за него,всяка седмица си ги почиствам(2та обектива),дори не ги ползвам..

Дата:   27-11-08 21:56

https://photo-forum.net/i/......
ето снимка с него

Дата:   27-11-08 22:47

ок,на 110 лв го давам със сълзи в очите,на 100лв ще се гръмна и ще ви тежа на съвеста..

Автор: sashky   
Дата:   27-11-08 22:58

тея 100 лв ще ги изпиеш и изядеш по коледните празници и ще останеш и без обектив.
Хората ти правят услуга като не го купуват ама ти не разбираш ![smilie5]

Автор: lz1we   
Дата:   28-11-08 07:45

90 лева и го пращай,за 10 лева няма да се гърмиш ,нали?Преди малко такъв обектив го отнесаха за 60 лева,аз го искам щото моя се строши

Дата:   28-11-08 09:21

Я,виждам че има някакъв интерес.ок,за 10лв няма да правя панаир,макар че обектива както казах е почти неизползван.Каде го искаш???

Автор: lz1we   
Дата:   28-11-08 11:34

съжалявам batgani,в тези динамични времена докато ми отговориш и един такъв обектив вече пътува към мен.Успех в продажбата!

Дата:   28-11-08 20:24

все още се продава!!!!
90 кинта последна цена.

Дата:   28-11-08 21:24

Приятелю бях готов, но ти закъсня, днес ми пратиха 28 -80 мм, но ако не го продадеш до след Нова година може да се споразумеем защото имам нужда от такъв.Желая ти да го продадеш преди да ме дочакаш. Такъв обектив в Плевен чисто нов струва 179.99 лева. Мисля , че ще успееш. С поздрави.

Дата:   28-11-08 21:48

благодаря за пожеланието Жоро,все ми е едно дали ще го продам.Вече си имам три обектива,а не се занимавам професионално.Както и да е,от цената не падам,защото потретвам може би,обектива е като нов.

Дата:   28-11-08 22:36

Три еднакви ли ? Ще се опитам да ти помогна , но нищо не обещавам. Вчера един ме пита за моя , но нещо се отказа.Предполагам, че ще ти се обади и на теб. Ако не бях се сдобил с новия повярвай щях да си взема един от теб, но сега финансово съм аут. Много бих се радвал ако успееш, казвам ти го от човешка гледна точка, нямам никакви коресни мисли. Поздрави Жоро.

Публикацията е редактирана (28-11-08 22:46)

Дата:   28-11-08 22:52

С какъв апарат снимаш и с какъв обектив. Видях ти снимките и ми харесаха? Благодаря.

Дата:   29-11-08 19:42

Жоро,снимам от време на време,апарата е Канон 400Д.18-55 е китовия,него продавам,другия е 70-300,по обикновения.Сега си купих Сигма 28-70 и си помислих че китовия ми е излищен.Всичко това е от щатите.Не съм професионалист и нямам много време за снимки,затова продавам единия обектив,мисля че сигмата обхваща периметъра който ме интересува.
Благодаря ти за времвто което си ми отделил!!!!!!!!!!!!!!![beer]

Дата:   29-11-08 22:06

Много си прав, но ще ти кажа , че грешиш по отношение на китака.Аз снимам с Канон 300Д, който в момента продавам и искам да ти кажа това , че преди ден си купих Канон 28 - 80 мм и смятах , че съм си решил проблема.Да , ама не, и двата обектива се допълват взаимно.Което единият пропусне другият го улавя. Нямам ти мейла да ти пратя няколко снимки, за да се увериш.Добре си имаш това което вече е твое, просто си купи един твърд 50 мм и си реши проблема с допълването без да се притесняваш, че не си професионалист. Има много профита,които допускат тази груба грешка. До преди няколко седмици аз снимах с компактни Олимпуси и т.н, но от както си купих огледалният, просто си промених цялото мислене. Направо се върнах в първи клас. Сега ползвам канона така както съм ползвал аналоговият си апарат. Бих казъл , че това е неповторимо изживяване.Мога да ти пиша по този въпрос още хиляди неща , но е излишно. Още веднъж те казвам , запази си китака, после ще съжаляваш. Ти снимаш добре и щом имаш прекрастната възможност да пътуваш ползвай всички мигове за идеални снимки. Това си е само мое мнение , ти не си длъжен да се съобразяваш с него. Все пак ти желая успех. Поздрави Жоро.
Забравих да допълна това, че ако наистина искаш да го продадеш и не бързаш, искам да те помоля да ме изчакаш до след Нова година и ще ти го купя.Ако това те устройва ОК.

Публикацията е редактирана (29-11-08 22:14)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР