Автор: 12356joro
Дата: 29-11-08 22:06
Много си прав, но ще ти кажа , че грешиш по отношение на китака.Аз снимам с Канон 300Д, който в момента продавам и искам да ти кажа това , че преди ден си купих Канон 28 - 80 мм и смятах , че съм си решил проблема.Да , ама не, и двата обектива се допълват взаимно.Което единият пропусне другият го улавя. Нямам ти мейла да ти пратя няколко снимки, за да се увериш.Добре си имаш това което вече е твое, просто си купи един твърд 50 мм и си реши проблема с допълването без да се притесняваш, че не си професионалист. Има много профита,които допускат тази груба грешка. До преди няколко седмици аз снимах с компактни Олимпуси и т.н, но от както си купих огледалният, просто си промених цялото мислене. Направо се върнах в първи клас. Сега ползвам канона така както съм ползвал аналоговият си апарат. Бих казъл , че това е неповторимо изживяване.Мога да ти пиша по този въпрос още хиляди неща , но е излишно. Още веднъж те казвам , запази си китака, после ще съжаляваш. Ти снимаш добре и щом имаш прекрастната възможност да пътуваш ползвай всички мигове за идеални снимки. Това си е само мое мнение , ти не си длъжен да се съобразяваш с него. Все пак ти желая успех. Поздрави Жоро.
Забравих да допълна това, че ако наистина искаш да го продадеш и не бързаш, искам да те помоля да ме изчакаш до след Нова година и ще ти го купя.Ако това те устройва ОК.
Публикацията е редактирана (29-11-08 22:14)
|
|