Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ПРОДАВАМ фотоапарат NIKON- D 1-H
Автор: fotorafi   
Дата:   22-04-08 21:53

ПРОДАВАМ;
1. ТЯЛО - NIKON D1H.........850 лв

2. TЯЛО - NIKON D2H.........1050 лв

3. ТЯЛО - FUJI S2 PRO........750 лв

Телата са с капачки и кутии
За повече информация и котакти:

само на тел. 0888 / 977-979
Камерите са в София [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: ПРОДАВАМ фотоапарати NIKON
Автор: Gosha   
Дата:   22-04-08 22:08

[smilie10]

Автор: apollo   
Дата:   22-04-08 22:13

След месец-два ако можеш да ми намериш Д100 за около 400лв. [smilie10]

Автор: Reshovski   
Дата:   23-04-08 00:42

Браво!!! Само дето пикселите ще стрснат много копувачи. Успех с продажбата!!!

Автор: dampkring   
Дата:   23-04-08 01:17

ех, ако не бяха тези 4mp на d2h.. [smilie8]

Дата:   23-04-08 04:04

Не ми губете времето с остроумия: Реални камери-реални цени. За всеки влак има пътници и няма празни влакове.
За повече информация: 0888 / 977-979
[smilie18]

Дата:   23-04-08 10:07

[shtrak]

Автор: GoDY   
Дата:   23-04-08 10:12

Интересувам се от Д2Н.Кадри?Актуални снимки на тялото?

Публикацията е редактирана (23-04-08 10:17)

Дата:   23-04-08 20:29

Най-ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКО НА ТЕЛЕФОН:

0888 / 977 - 979 КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ

[beer]

Автор: navy   
Дата:   23-04-08 21:24

Тези камери все още ли се продават [smilie7]

Дата:   23-04-08 22:35

ПРОДАВАТ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
ТЕЛ. 0888 / 977- 979 ДЕНОНОЩНО !!!!!!
[beer]

Дата:   25-04-08 11:06

[shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Дата:   26-04-08 07:07

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   26-04-08 12:36

[smilie18]

Дата:   27-04-08 11:31

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   28-04-08 02:44

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: nedelcho   
Дата:   28-04-08 15:07

[smilie21]

Дата:   29-04-08 04:52

ПОЗИЦИИ 2 И 3 ПРОДАДЕДНИ !!!!!!!!!!![shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Дата:   29-04-08 19:16

[shtrak]

Дата:   29-04-08 22:16

Камерата от позиция 1. Д 1-н е със сменен
затвор /разбира се в чужбина/ Затвора е нов
Продават се камерите, поради преминаване на друга система на обективи,съответно камери
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: marto   
Дата:   29-04-08 22:30

Професионален фотограф от 1967г. Преподава и фотография от 1975г Работил в: Българска фотография- Държавния фотоархив, Централфото,Двореца на пионерите и децата. Вестниците :"Култура","Ереван", "Права и свободи" ,"7 дни спорт и Стандарт". Понастоящем хоноруван преподавател по фотография в колежа "Фотография" при Факултета по журналистика на Софийския университет "Св. Климент Охридски" .С много отличия от международни и национални фотоконкурси и изложби". АФИАП. ФОТОГРАФ и ПРЕПОДАВАТЕЛ на свободна практика. Последно снима с Nikon-F 801 i F-4s.

Автор: asahi   
Дата:   30-04-08 00:10

Снимки
Общ брой: 0

Очаквах Рафи да вземе отношение в темите за фотографското обучение в България.

Автор: docenta   
Дата:   30-04-08 00:15

рафи е пич!!!

Дата:   30-04-08 10:04

Фотографското обучение у нас е гола вода. Преподавателите -"велики", обучаваните на самотек. Брат ми по едно време поправяше механичната фототехника на един фотографски университет в Ню Йорк.Та ми донесе една примерна програма за обучение на студентите.Държат на общата им култура, изпитите са доста разнообразни. Направи ми впечатление, че 1. година всички снимат и обработва курсовите си работи само на черн-бял филм с фотоапарат- САМО с нормален обектив.Втората год. могат да ползват и цв. матерял заснет САМО с твърда оптика. След това им се позволява, и голям формат и дигитална и т.н. Поощтряват самостоятелното мислене и оргиналните идеи. След 3 година се отедят и спецялизират- за фотожурналистика или реклама,Интересното е ,че на 3 курсисти има един преподавател,които работи само с тях тримата. Те са неговия екип, той ги подготвя,защитава им идеите,той ги критикува и дере. А за таксите нямам представа,сугурно не са за мислене. Но те теглят банкови кредити,после ги погасяват. Хонорарите им не са като нашите. Аз съм получавал от столичен вестник-лидер в бранша 0,40 лв авторско право за снимка вътре, а за първа страница - 0,80 лв. Техника не знам дали се запасяват, но имат по нещо лично. Средноформатни и голямо форматни / имаха няколко Хаселблада, Линхофи, Зинара за общо ползване в института. А всичко друго на лайка формат и дигитални. В САЩ Никона е на почит. А когато имат нужда от спецялна техника-осветление, фонове, студия,камери,даже и вкл.кино и видео-взимат под наем за определен период, плащат и връщат. Друг свят. Говорих с един поляк, от 15 г. е там,добър фотограф. Отначало никой не го е бръснал за слива. Работил като чирак. Не те взимат на работа, ако не си член на синдиката, не можеш да станеш член на синдиката,ако не си работил 2 год. Затворен кръг.Чиракувал и снимал. Предлагал матеряла,темата си в библиотека на дискове. И когато дадено издателство или автор пише книга или има публикация /примерно книга за изкуството на ацтеките и маите, или за Тибет- отива в Библиотеките,рови се по директории в архива и си избира, купува и ползва. Естествен подбор-взима най-доброто. А не на баджанака или на любовницата,защото правила... Купува си искания матерял. Библиотеката задържа 30% останалите са за автора 70%. Та той каза, а не казват какви пари струват снимките,че с два календара-снимките-два календара на фирми по 12 стр. си осугурявал живота на семейството за една година, ама сега,след 15 копане. Та бих искал и у нас да има такива класове по 3 курсиста с по един преподавател и накрая на годината-годишен семестрялен изпит! Всеки курсист по 4 снимки,на свободна тема,заснети и изработени лично от него, правят една изложба и читавото веднага си изпъква. Много се разприказвах и рамечтах, като арменец. Ако сте навити, по празниците, организирайте се да се видим,ще пием по бира и поговорим .Фотофорума организира един спецялен съботно-неделен курс-теория и практика по фотожурналистика. Аз ще го водя да видим. Аз съм силен във фотожурналистиката
Художествената фотография си имам други колеги. Редно е всеки да си копа в градината, която е негова.Та рещете, готов съм да обсъдим много неща, а откровенно аз не крия занаята което го знам-казвам го-колко ли години ми остават та да пазя и крия? Рафи[beer]

Дата:   01-05-08 21:44

[beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР