Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 prodavam canon s2 1s
Автор: nikola_m   
Дата:   18-12-07 23:27

Aparata e zakupen v Germania. Ima vsichki diskove, originalna okomplektovka, kabeli, chetiri zariadni baterii,koito davam bez pari. Prosto si vzeh po-nov i tozi ne mi triabva. Ako niakoi se interesuva da pishe.

Отговори на това съобщение
 Re: prodavam canon s2 1s
Автор: sheriff   
Дата:   19-12-07 09:49

Цена?

Автор: Славов   
Дата:   19-12-07 09:59

Безценен е сигурно [smilie3]

Автор: rupturen   
Дата:   19-12-07 10:23

... или пък го подарява човекът [smilie11] Да взема да му пиша в такъв случай? [cool]

Дата:   19-12-07 22:51

Цена нали писах по споразумение...идея нямам колко вървят!колко предлагате?А може и да не съм писал де...[smile] Кажете си офертите!

Публикацията е редактирана (19-12-07 22:52)

Автор: Bumerang   
Дата:   19-12-07 23:51

100лв

Дата:   20-12-07 22:17

za 100 lv mojesh samo da se snimash s nego da ti kaja [ezik] :))) prekaleno malko mi se struvat.mislia si,che i poveche moga da vzema.Pyk shte vidim. ako iskash dai drugo po-seriozno predlojenie.

Публикацията е редактирана (20-12-07 22:22)

Автор: aldygreen   
Дата:   21-12-07 00:13

Старо като света!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: jabasan   
Дата:   21-12-07 13:52

Все пак цена някаква и в кой град е?

Автор: kirilp   
Дата:   21-12-07 16:25

200лв?

Автор: Bumerang   
Дата:   21-12-07 21:40

210-От това по сериозно здраве

Дата:   28-12-07 18:20

sorry za zabavianeto....v grad Sofia e.cena 200 lv.

Дата:   28-12-07 18:25

staro,ama lacheno![ezik]

Автор: free_will   
Дата:   28-12-07 19:12

ЛС

Автор: Virgin_Steel   
Дата:   28-12-07 19:27

Аз моя преди 2 месеца го продадох за 430 лв...
Не че искам да подбивам далаверата на някой [smilie10]

Дата:   28-12-07 19:59

Еми то това и правиш ама не е проблем
тука не е идеята да удариш кйоравото предполагам и някои като си пусне цена си е направил сверка преди това .
цените паднаха доста а и всеки си знае ...
мои приятел продаде такъв за 300 лева и то преди 7 месеца , като само 4 месеца преди продажбата го беше взел за 800 . аз моя канон с1 ис
го взех за 350 лв с бокс с батерии с адаптер и сенник като само бокса струва 500 лв нов(взех го преди повече от година) .Така че всеки сам си избира цената на която да даде дадена стока .
Продавача обяви цена мен ме устройва тя.
има хора които искат да продадат с 20 - 30 лева по малко от цената за нов . и те си знаят ... макар че стоката им седи с месеци .
а този апарат е далече под 430 лв според мен.Просто трябва да разберем ,че това което сме дали днес не можем да му го вземем утре.

Дата:   28-12-07 23:44

hora,pet choveka mi dadoha cena 200 kinta...a si misleh,che niama da ima jelaeshti...super.za po-lesno da e niakoi ot Sofia ili ako e ot provinciata da si poeme razhodite...

Автор: pmitchev   
Дата:   29-12-07 00:19

продаде ли го?

Дата:   29-12-07 00:25

ЛС

Автор: svetliocan   
Дата:   29-12-07 10:17

Имате ЛС

Дата:   29-12-07 17:01

free_will доста от нещата, които каза са далеч от реалността [smilie3]

Дата:   29-12-07 19:35

Virgin_Steel мисля ,че е крайно не коректно
да даваш твърдения ,за които само аз мога да дам обективна информация .
ето ти обявата по която купих с1-цата:
Canon PowerShot S1 IS

От: atanasjelev, 10.06.2006 09:41

Купен нов преди две години 3.2 Mpx. Работещ перфектно като фотоапарат и видео камера. В комплекта:- CD софтуер, книжка на български, кабели и ремъци, Canon CF 32MB - една кутия за подводни снимки Canon WP-DC20 (до 40м)- един 52mm Canon lens adapter LA-DC52E - един сенник Canon LH-DC20 - два кмпл. х 4 АА 2100 mAh NiMH и зарядно SONY - всичко запазено и готово за работа

цена 350 лв - atanasj@gmail.com

Това е обява от бившия фотофорум на фотопавилиона . Предполагам има архив ,ако познаваш някои ще ти даде да видиш. Ако не ето емайла на човека които ми продаде апарата горе си пише датата на обявата.
Аз си държа на името и имам някакви принципи няма да тръгна да си измислям случки с цел да заблудя продавача.
А ти вместо да пишеше за колко си продал твоя (което въобще не му е мястото тук) да беше го купил за 200 лв и го продаи после .
това са обяви за покупко - продажба има си форум където се обсъждат теми и така нататък.Другото си е чесане на езиците .
ето сега понеже публично ти заяви че аз лъжа се налага и аз да осера на човека темата за да мога пак публично да ти докажа че не е така ... 430 лв незнам може да е струвал твоя преди 2 месеца а и има хора сигурно дето може да ги обедиш и за 600 да ти го вземат ама аз лично предпочитам да дам още някои лев и да си взема дслр .
550 лв продават пентакс дл .
Това е още един път се извинявам ,че трябваше да пиша това в темата на човека
И има една много хубава приказка за това което направи ти ...
а именно
"кои те натиска ,че званиш"
на тебе също няма да ти е приятно като продаваш да ти пишат в темата колко е скапана тая стока и така нататък ... или обратното .А и да не е това многото постове затормозяват четенето от потребители които наистина имат интерес , Колко си продал твоя си е твоя работа човека е обявил цена .
Ако го искаш купувай го .
Весела нова година на теб и на останалите
съфорумци !!!!!

Дата:   30-12-07 18:30

Мен също ме устройваше цената, но не се натисках на ЛС , защото ми се струваше несериозно да не остави телефон човека...

НО според мен С2-ката определено не струва 300 лв на фона на това, което се продава за тия пари...
Аз се обадих, защото ми е неприятно да гледам как някой се възпозлва от незнанието на друг.Вярно е, човека си написа 200, ама това е защото почнаха да му дават такива оферти.В случая според мен 100 лв отгоре поне няма да му дойдат зле за празниците [beer]

А ти защо не си вземеш ДСЛР, а се буташ на пауършути? Защото 550 лв почват, а нагоре после е мъка..

И все пак ако апарата не е продаден , имам интерес да го купя за подарък.

Дата:   30-12-07 18:42

vijte sega,
iasno mi e,che aparata struva i poveche...mashinata e hubava,beshe nai-dobrata otpredi dve godini spored zabravih koe spisanie. No ako go pusna na 300 lv shte si seda 3 meseca i nikoi niama da se navie da go kupi.pri polojenie,che imashe obiava za S3-ka za 250 lv ne misla,che shtiah da namera mnogo jelaeshti.Inache blagodaria za syveta Virgin Steel,no pri tova predlagane pone niakvi pari da mu vzema. V shtatite primerno ima S3 za po 200 $.chisto novi.eto zashto tazi cena za aparat,koito ne e chisto nov e dobra.pone za men.Haide vesela koleda i chestita nova godina na vsichki i ne vijdam vie zashto sporite po tova,koeto az sym si reshil. Uspeh [smilie25]

Автор: kirilp   
Дата:   30-12-07 19:39

Хайде най-после остави телефон за връзка,за да купя най-после този апарат.Аман от приказки.Лична бележка писах,телефон още нямам.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР