Автор: free_will
Дата: 29-12-07 19:35
Virgin_Steel мисля ,че е крайно не коректно
да даваш твърдения ,за които само аз мога да дам обективна информация .
ето ти обявата по която купих с1-цата:
Canon PowerShot S1 IS
От: atanasjelev, 10.06.2006 09:41
Купен нов преди две години 3.2 Mpx. Работещ перфектно като фотоапарат и видео камера. В комплекта:- CD софтуер, книжка на български, кабели и ремъци, Canon CF 32MB - една кутия за подводни снимки Canon WP-DC20 (до 40м)- един 52mm Canon lens adapter LA-DC52E - един сенник Canon LH-DC20 - два кмпл. х 4 АА 2100 mAh NiMH и зарядно SONY - всичко запазено и готово за работа
цена 350 лв - atanasj@gmail.com
Това е обява от бившия фотофорум на фотопавилиона . Предполагам има архив ,ако познаваш някои ще ти даде да видиш. Ако не ето емайла на човека които ми продаде апарата горе си пише датата на обявата.
Аз си държа на името и имам някакви принципи няма да тръгна да си измислям случки с цел да заблудя продавача.
А ти вместо да пишеше за колко си продал твоя (което въобще не му е мястото тук) да беше го купил за 200 лв и го продаи после .
това са обяви за покупко - продажба има си форум където се обсъждат теми и така нататък.Другото си е чесане на езиците .
ето сега понеже публично ти заяви че аз лъжа се налага и аз да осера на човека темата за да мога пак публично да ти докажа че не е така ... 430 лв незнам може да е струвал твоя преди 2 месеца а и има хора сигурно дето може да ги обедиш и за 600 да ти го вземат ама аз лично предпочитам да дам още някои лев и да си взема дслр .
550 лв продават пентакс дл .
Това е още един път се извинявам ,че трябваше да пиша това в темата на човека
И има една много хубава приказка за това което направи ти ...
а именно
"кои те натиска ,че званиш"
на тебе също няма да ти е приятно като продаваш да ти пишат в темата колко е скапана тая стока и така нататък ... или обратното .А и да не е това многото постове затормозяват четенето от потребители които наистина имат интерес , Колко си продал твоя си е твоя работа човека е обявил цена .
Ако го искаш купувай го .
Весела нова година на теб и на останалите
съфорумци !!!!!
|
|