Автор: ptizelov
Дата: 21-11-07 01:10
и аз да изкажа мнение, добре е подреден базара, няма нужда още от "продава" "купува", ще се усложни съвсем, я си представете да ровите 5 или 6 категории, преди беше една сега 3, който е нахален си пуска обявите и в трите теми и винаги грешни, в аксесоари неведнъж видам обяви за обективи и обратното....няма смисъл, добре е за рейтинг на продавачите, но пак ще има монопол и недоволни, според мен е добре като идея, който си продаде стоката моментално да трие обявата си (да има функция да си изтрие човека обявата, а който го интересува да има секция изтрити или бекъп или както там искате и там да се ровят, и да има бутон активирай, отново да е активна обявата)
Проблема идва от обема обяви на ден, всеки продава по 10-20 различни неща и преди да си ляга си вдига всичките обяви и хоп на другия ден неможете и на 5-та страница да си намерите вашата обява, това кой как си пише обявата линкове цени прочие е до самия човек, непълни обяви винаги ще има, както се казва за всеки влак пътници.
Единственото, което според мен ще олекоти секциите е да се трият обявите след продажба, а не нещо да е продадено и да не се сменя заглавието и все да се влиза в една и съща обява а там благодарните клиетни пишат мерси това онова...глупости общо взето, или да има бутон неактива и който пише вътре да не се качва горе обявата поне. Може да се включи и опция за получаване отговорите на обявата на мейл, ако човека не влиза често или неможе да си намери обявата...
Друг въпрос към админа ми е защо неможе да се коригира първия пост на обявата? понякога е бъгава формата и някой думи неизлизат или не излизат изцяло, и помислете ако има бутон за триене на обявата дали ще е по-подредено според вас? и да има опция при промяна на заглавие да се ъпва обявата...а не да има 40 поста от човека с палец нагоре и докато стигнем до промяна в цена или коментар да сме си изтрили пръста да търкаляме мишката....всеки сам може да помисли как да промени това към по-добро! админите достатъчно са направили мисля, всички ние трябва да се опитаме да подобрим това, като започнем с описването и т.н. и да сме толерантни един към друг, не ми е и приятно хората които изказват мнение под всяка обява за каквото и да било...да не споменавам никове....хайде и ще гледам каква ще я натворите
|
|