Автор: christotg
Дата: 10-01-07 23:59
Pmartinov, май обичаме спора, а? Само, че добрият спор изисква излагане на аргументи /за да е спор, а не празнословие/. Добри или лоши, аз поне съм посочил някакви /факти/, други такива не виждам - само голи твърдения! Жалко...
Интересно, от каква позиция се изказваш pmartinov - като продавач, купувач или от спортен интерес? Рано или късно всеки става или продавач, или купувач, нали? Та затова добре е да се фокусираме /!/ върху обекта на постинга - апарата! Камерата е добра! /и аз го споделям, но доста съфорумци - не!/
Цената е добра /за някои даже много добра - за други може би не съвсем/
А що се отнася дали съм мераклия или не, нима има голямо значение?
nsirakov каза: "не си прав знаеш ли защо... не отчиташ състоянието на стоката... аз може да продам фз50 и за 300 лева... ама ще е с пукната оптика, надраскана леща или нещо такова. схващаш ли...."
Трудно /по-скоро никога/ ще успееш да продадеш такава техника, поне на мен, а за да се изказваш така вероятно си виждал апаратите, които съм посочил в по-горния си постинг... Ако не, то твърдението ти мъничко увисва, защото излиза, че ти също не отчиташ състоянието на стоката... Ами може и да е била перфектна, но ако не го знаем, тогава? Нищо лично, само изчиствам понятията, ок?
Отплеснах се малко... Сори!
Все пак успех на продавача! ![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
Публикацията е редактирана (11-01-07 12:13)
|
|