Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Panasonic FZ 30
Автор: doktora   
Дата:   09-01-07 22:36

Продавам го като нов,на 5000 кадъра,комплект + 2 ГБ.Цена 750 лв.Само сериозни и без ехидности.Не съм на зор изобщо.

Отговори на това съобщение
 Re: Panasonic FZ 30
Автор: NIKJAMa   
Дата:   09-01-07 23:41

Картата каква е? И цена само за нея?

Автор: miton   
Дата:   10-01-07 00:01

успех, пожелавам ти следващият да не е панасоник[smilie19] [beer] [shtrak]

Автор: christotg   
Дата:   10-01-07 22:09

doktora написа:

> Продавам го като нов,на 5000 кадъра,комплект + 2 ГБ.Цена 750
> лв.Само сериозни и без ехидности.Не съм на зор изобщо.[smilie11]

Ясно е, че не си на зор, но за "сверяване на часовника" виж това:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=
Ако и сега държиш на цената, която си обявил, вероятно твоята Паналайка е нещо много повече от горепосочените и вече продадени апарати...[smilie5] Успех! [cool] Ако все пак цената падне до 600 лв(макс. 650 лв с някои екстри) можеш да ми пишеш на ЛС. Ако не - здраве да е.
Известно е, че за всеки влак си има пътници!!![beer]

Автор: skeig   
Дата:   10-01-07 22:38

christotg, мнооо "хард" го даааш ве, пич!? Аре малко по-колегиално(уважително). ЦЕНАТА НА ПАНАСОНИКА Е МНОГО НОРМАЛНА! Недоволен от цената може да е този, КОЙТО НЕМА ПАРИ (..киселото грозде)!!!![shtrak] [smilie7] [beer]

Дата:   10-01-07 22:41

Само факти друже! [smilie7] Нищо лично![beer]

Дата:   10-01-07 22:52

skeig: А за парите...[smile] всеки да си брои своите, става ли?[smilie24] . Пък и моят постинг е по-скоро "ориентировъчен" за продавача. Зная от опит, че понякога "боли" като продавш скъпа /не откъм пари/ за теб вещ, но просто това е живота. Но и нищо не става насила, нали? Продажната цена е тази, цена, на която се срещат интересите на продавача и купувача.
Като нищо и на тази цена още сега или утре апарата може да се продаде, а може и да се закучи.. знае ли човек? Та по спокойно колега "пич"...[beer]
Пък ако размисли и кандардиса на моето предложение, да се обади - насреща съм! [beer]

Публикацията е редактирана (11-01-07 12:10)

Автор: nsirakov   
Дата:   10-01-07 22:55

Christotg

не си прав знаеш ли защо... не отчиташ състоянието на стоката... аз може да продам фз50 и за 300 лева... ама ще е с пукната оптика, надраскана леща или нещо такова. схващаш ли....

още повече че винаги с епише по-висока цена.. и ако има кандидати се сваля - хората му викат ПАЗАРЛЪК!!!!... стига кисело грозде ман... негативите са у теб - авторът ще си продаде стоката със или без твоите постинги....

Дата:   10-01-07 23:09

Уважавам чуждото мнение, но държа и на своето![smile]
А приказките са излишни - продавача добре си знае каква му е стоката. А най-добрият критерий за една стока е пазара, нали? Пожелавам му успех! И повтарям - нищо лично. Опитах се да бъда нещо като коректив, но явно не успях...[smilie7]
Лошо няма, който е решил да купува надали ще го направи насила и вероятно ще има достатъчно аргументи да го направи! [cool]
А гроздето ... оставете си го на лозата докато си намери берача /съвет от лозар/[beer]

Дата:   10-01-07 23:17

А между другото с тези наши постинги, като минимум, държим темата /респективно въпросният Panasonic FZ30/ в полезрението на потенциалните купувачи, нали?[smilie7]

Автор: pmartinov   
Дата:   10-01-07 23:32

christotg [smilie23] [smilie23] [smilie23]

В този базар цените на стоките се определят само от продавачите ! ! ![smilie24]

Ако някой е бил на зор и си е пуснал апарата без пари си е само негов проблем ![smilie23]

Дата:   10-01-07 23:35

[smile] Но парите ВИНАГИ ги дават купувачите...за нещо, което смятат, че си заслужава! [smilie7]
Вечно противоречие![shtrak]

Публикацията е редактирана (10-01-07 23:36)

Автор: pmartinov   
Дата:   10-01-07 23:44

Камерата е добра !

Цената е много добра !

Ти си само мераклия ,така че купувачите ще си преценят най-добре !

Дата:   10-01-07 23:59

Pmartinov, май обичаме спора, а?[cool] Само, че добрият спор изисква излагане на аргументи /за да е спор, а не празнословие/. Добри или лоши, аз поне съм посочил някакви /факти/, други такива не виждам - само голи твърдения! Жалко...[smilie7]
Интересно, от каква позиция се изказваш pmartinov - като продавач, купувач или от спортен интерес? Рано или късно всеки става или продавач, или купувач, нали? Та затова добре е да се фокусираме /!/ върху обекта на постинга - апарата! Камерата е добра! /и аз го споделям, но доста съфорумци - не!/[smilie7]
Цената е добра /за някои даже много добра - за други може би не съвсем/[cool]
А що се отнася дали съм мераклия или не, нима има голямо значение?

nsirakov каза: "не си прав знаеш ли защо... не отчиташ състоянието на стоката... аз може да продам фз50 и за 300 лева... ама ще е с пукната оптика, надраскана леща или нещо такова. схващаш ли...."
Трудно /по-скоро никога/ ще успееш да продадеш такава техника, поне на мен, а за да се изказваш така вероятно си виждал апаратите, които съм посочил в по-горния си постинг... Ако не, то твърдението ти мъничко увисва, защото излиза, че ти също не отчиташ състоянието на стоката...[smile] Ами може и да е била перфектна, но ако не го знаем, тогава? Нищо лично, само изчиствам понятията, ок?
Отплеснах се малко...[smile] Сори!
Все пак успех на продавача![beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (11-01-07 12:13)

Дата:   11-01-07 19:04

Интересна полемика....типично за форума!Продава се само комплект и както писах не ми е зор.Харесвам си го,но вече имам 3 дигиталки и е срамота да стои.Перфектен е и е от най-добрите бройки.Толкоз.Който реши да се обажда.

Дата:   11-01-07 20:28

[smilie24] [beer]

Дата:   12-01-07 21:42

Актуално и нагоре[smilie24]

Автор: dsp   
Дата:   13-01-07 01:09

Е, по-коледа имаше някои подаръци. Ако почакаш до следващата коледа може да вземеш и ти FZ30 за 500 лева [shtrak].

christotg написа:
> Ако и сега държиш на цената, която си обявил, вероятно твоята
> Паналайка е нещо много повече от горепосочените и вече
> продадени апарати...[smilie5] Успех! [cool]

Автор: nsirakov   
Дата:   13-01-07 08:44

christotg -къв ти е проблема, дай да го решим, и аз съм дофтор... ще ти помогна.. апчета мога да дам....
айде стига си оригиналничил, не си интересен[smilie23] [smilie23]

Дата:   13-01-07 10:02

Умно село[smile] [beer]

Автор: tyrossant   
Дата:   13-01-07 11:08

Ха-ха-ха. Колко весела тема, по форумски превидима[smilie19]
Christotg - по принцип съм съгласен с теб, особето от гледна точка на купувач, търсещ най-ниската цена, но аз лично бих коментирал толкова агресивно цената едва като видя състоянието на "перфектния" апарат. А постингите на другите с нищо не помагат да се намери РЕАЛНАТА цена на ТОЗИ апарат - само упражнения в писане...[smilie5]
А гледам има и други интересни изказвания, например от селския ДОФТОР [smilie18] , дето май сам си пие хапчета и си търси проблема... ДоФторска тема стана тя. Голям сеир! Абе чудни хора са съфорумците, ама пък весели и им личи /малко/.
Nsirakov : Като ти гледам снимките и знам че си наистина добър фотограф, просто не мога да повярвам, че се изказваш в такъв тон и толкова постно?! Ако си решил да подрепяш doktora, то тогава това е друг въпрос. Иначе ти пада леко нивото, а и нищо конкретно за апарата не чета в твоите писания.
Нищо чудно, между другото "типично за форума". Явно тук всички са повече "писатели", по-малко фотографи и въобще не са купувачи, далеч от темата(продажба на Panasonic FZ30, ако не се лъжа)...
А теб christotg те съветвам ако няма да купуваш техниката, да си спестиш по-нататъшните изказвания, щото в спорове с тоя и оня само спамиш темата! Аман от "аргументи" от хора дето изобщо нямат намерение да купуват. Не, че другите са по-стока или пък са се юрнали да вземат машинката, ама съвсем не остава място за сериозно заинтересуваните. Така де...
Айде със здраве на всички дофтори и пациенти[beer]

Дата:   13-01-07 18:10

Стига бре,окалпазихте ми мераците за продажба.То да си подаде само пръста човек и целия го налапвате,а не ръката.Който иска разяснение да пита,а другите моля да си търсят чесало.Мерси!
П.П. Не съм пуснал снимки,защото машината е добре известна,а както писах моята е нова почти.

Дата:   13-01-07 20:30

Извинявам се на всички, които са се почувствали засегнати по някакъв начин от моите коментари или съм им станал "безинтересен". Не мисля, че спамя темата, просто съжалявам, че задълбах в нея. [smilie8]
Заявявам ясно, че АЗ давам за този апарат /без да съм го виждал/ 650 лв максимум. Изобщо не съм приритал да си купувам нова техника, просто си казвам условията, при които АЗ бих го взел. Толкова!
На мен лично ми е чудно как все още апарата не е продаден, но ... божа работа си е пазара. В тази тема обаче друга цена, предложена от купувач не видях.
Няма да обръщам внимание на доста плоските коментари по мой адрес, за да не падам до тяхното ниво.
Успех в продажбата докторе [beer]

Автор: simbon4o   
Дата:   14-01-07 01:01

апарата особено ако има остатъчна гаранция е оферта трепач!!! За 700-750лв няма по-добро!!!

Дата:   14-01-07 23:52

simbon4o [smilie24],и аз така мисля.Картата е PQI 150X и е чисто нова.Апаратът е в София.Още повече,който знае как си съхранявам техниката,има представа какво може да очаква.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР