Автор: traichov
Дата: 04-12-06 16:34
Здравейте, знам че не му е много тука мястото, но все пак може да има някой заинтересован.
Продавам I-POD NANO 4GB BLACK пълен комлект за 350лв! Купуван е от САЩ преди 5 месеца и е доста запазен
Комплектът включва:
- I-POD NANO 4GB BLACK, батерията издържа до 14 часа при непрекъсване на работата. С възможност за качване и разглеждане на снимки
- черни слушали SONY, почти неизползвани. Смених старите с тези точно преди да се прибера преди няколко седмици, тъй като оригиналните се оказаха големи боклуци, а тези са от най-добрите на пазара! А и на тази красива черна машинка много по-добре й стоят тези черни SONY, отколкото кръглите бели на Ейпъл
- две калъфчета, най-добрите който успях да намеря в САЩ!!! Едното е тъмно кафяво и е от този тип, дето се отварят нагоре, изключително стилно е! Най-хубавото е, че когато е затворено го предпазва на 100%, а когато го отвориш можеш напълно да се насладиш на цветовете и качеството на дисплея, тъй като той не е покрит с нищо! Другото калъфче е от най-разпространения тип, но напълно прозрачно! Така нито една част от i-poda не остава скрита- нещо което наистина не ме е радвало при другите калъфчета от този тип. Мене лично ме радват изключително и двете калъфчета, затова и си ги сменям на седмица!
- зарядно с USB кабел
- адаптор за контакт за това зарядно, с накрайници за цял свят!!! Това е бонус от мен, тъй като оригиналния пакет на Ейпъл включва единствено един USB кабел и не можеш да зареждаш ай пода в контакт, само PC. С този адаптор може да се зарежда в контакти по целия свят, тъй като има накрайници за Великобритания, Европа, САЩ и Австралия! Комплектът е чисто нов, тъй като съм го купувал от летището в Англия навръщане.
Всички тези неща работят безупречно и наистина си мисля, че с тях успях да усъвършенствам този модел на Ейпъл до максимума. Адски много ме радва тази машинка и исках всичко да бъде перфектно. Никога не съм преполагал, че ще трябва да я продавам и сега хич не ми се разделя с нея, но обстоятелствата ме принуждават
|
|