Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 I-POD NANO 4GB BLACK +черни слушалки СОНИ +2 калъфчета 350лв !!!
Автор: traichov   
Дата:   04-12-06 16:34

Здравейте, знам че не му е много тука мястото, но все пак може да има някой заинтересован.

Продавам I-POD NANO 4GB BLACK пълен комлект за 350лв! Купуван е от САЩ преди 5 месеца и е доста запазен

Комплектът включва:

- I-POD NANO 4GB BLACK, батерията издържа до 14 часа при непрекъсване на работата. С възможност за качване и разглеждане на снимки

- черни слушали SONY, почти неизползвани. Смених старите с тези точно преди да се прибера преди няколко седмици, тъй като оригиналните се оказаха големи боклуци, а тези са от най-добрите на пазара! А и на тази красива черна машинка много по-добре й стоят тези черни SONY, отколкото кръглите бели на Ейпъл

- две калъфчета, най-добрите който успях да намеря в САЩ!!! Едното е тъмно кафяво и е от този тип, дето се отварят нагоре, изключително стилно е! Най-хубавото е, че когато е затворено го предпазва на 100%, а когато го отвориш можеш напълно да се насладиш на цветовете и качеството на дисплея, тъй като той не е покрит с нищо! Другото калъфче е от най-разпространения тип, но напълно прозрачно! Така нито една част от i-poda не остава скрита- нещо което наистина не ме е радвало при другите калъфчета от този тип. Мене лично ме радват изключително и двете калъфчета, затова и си ги сменям на седмица!

- зарядно с USB кабел

- адаптор за контакт за това зарядно, с накрайници за цял свят!!! Това е бонус от мен, тъй като оригиналния пакет на Ейпъл включва единствено един USB кабел и не можеш да зареждаш ай пода в контакт, само PC. С този адаптор може да се зарежда в контакти по целия свят, тъй като има накрайници за Великобритания, Европа, САЩ и Австралия! Комплектът е чисто нов, тъй като съм го купувал от летището в Англия навръщане.

Всички тези неща работят безупречно и наистина си мисля, че с тях успях да усъвършенствам този модел на Ейпъл до максимума. Адски много ме радва тази машинка и исках всичко да бъде перфектно. Никога не съм преполагал, че ще трябва да я продавам и сега хич не ми се разделя с нея, но обстоятелствата ме принуждават [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: I-POD NANO 4GB BLACK +черни слушалки СОНИ +2 калъфчета 350лв !!!
Дата:   04-12-06 19:13

eto i snimki:

http://jpgshare.com/?2826eb80f50ad591be1d8babc1d3a637

http://jpgshare.com/?2826eb80f50ad591be1d8babc1d3a637

http://jpgshare.com/?f2d86ddbffed9ddad......a8342

Автор: KASANDRA   
Дата:   04-12-06 19:25

[smile] ...........uuuuaaaauuu COOL.....

Дата:   05-12-06 10:50

Цена: 320 лв, ако парите може да се намерят за утре или четвъртък сутринта!!!

Автор: pacy4   
Дата:   05-12-06 13:01

Публикацията е редактирана (05-12-06 14:35)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР