Автор: Lalinda
Дата: 21-03-09 20:47
Така е и със снимките, печатани от филм.
Когато питах защо е така, ми казаха, че кадрирали по един от ъглите И УВЕЛИЧАВАЛИ МАЩАБА, тъй като на повечето кадри имало хора (лица и фигури), които били ДРЕБНИ.
Това бе сериозен проблем за мен, тъй като много държа на кадрирането, което самата аз правя и често кадрирам централно, а получавах кадри, в които дясната и долната страни винаги бяха по-тесни от лявата и горната, тъй като равнявали кадъра по горния ляв ъгъл при печат.
Реших проблема, като престанах да копирам снимки, просто искам да ми сканират файловете и всичко си дойде на мястото.
Е, разбира се, именно партньорите ни са на път да ни откажат изобщо от хобитата ни.
Радвам се, че си намерих ново хоби, далеч по-интересно и полезно за обществото, тоест да събирам отпадъци от зелените площи. Никой не ми се пречка, нямам началници, никой не ми дава акъл, всички се правят, че не ме забелязват, прекарвам дълго време на въздух, движа се много и изобщо... изглеждам далеч по-добре, отколкото когато просто се оплаквах от кописти и прочее.
|
|