Автор: pepi34
Дата: 16-02-09 21:02
Куипс, аз не съм моден фотограф но ето и мойто мнение(с молба да не се сърдиш много) - Понеже в Бг всеки предпочита системата направи си сам, и всеки няма бюджет, тоест не иска да плаща или не може, става следното, да ме извините за нецензурното определение ама е така, а именно
- Ебе ви се хубава моделка например, но не можете да си я позволите(пак бюджетно да кажем)и ква става, въртите сучете, питате и накрая си вършите работата сам(тоест удряте си една ........ сам), оставате временно задоволен (щото е безплатно )и си мислите че сте свършили работа, ама всъщост нищо не сте свършили(лесно ще разберете истината особено ако видите моделката пак), та и твойта такава излиза с тея апарати и съвета на съфорумеца за сапунера например(Българина многу изобретателен бреииииий), а не се сещаш че има и среден вариант , вместо моделката да боднеш някоя не толкоз добра кака например, и ефекта ще е много добър, та сега по аналогия моя съвет и защо ти го препоръчвам
-Ако почетеш малко ще видиш, че апарата е най-малкия проблем, искат се знания които явно ти нямаш(тук явно не е кат при оная работа - там е по лесно става за минути), тоест ако искаш да свършиш работа трябва ти нужната квалификация, после обективи, после осветление, после вече апарат, така че ПРЕПОРЪЧВАМ - защо не наемете човек поне с мин. познания, макар и непрофесионалист (примерно студент по фотография или нещо подобно) с приемлива техника, и да пробвате няма ли да е по добре, тоест щом няма да е моделката, да е другата кака, ама да не е ръчния вариант все пак?
Извинете ме всички, но всяка жаба трябва да си знае гьола, защото по аналогия ако човека продава бельо, аз ако съм фотограф, и не искат да ме наемат, с какво да си купя после от него ново, ще дам на жена ми или майка ми да изкърпи старото и той отново няма да има бюджет за другия каталог и така........ кръговрат, докога бе колеги?
|
|