Автор: d256h
Дата: 04-02-09 18:31
thefly_, аз продължавам да не разбирам, какво искаш..
Не можеш да накараш всички да правят това, което ти смяташ за правилно държане във форума. Аз примерно, съм намерил подходящите хора, с които да снимам, обсъждам снимки, разменям техника или купувам/продавам. Всички те са от Фото-Форум. Тук хората са влезнали по различни поводи, дори някои нищичко не вдяват от фотографската област, но са тук, и тях ли трябва да слушаме, ми то е ужасно, започват да отклоняват темите, да ръсят мозък за Фройд и разни подобни..
Тука е така, като на улицата, има всякакви хора. Въпреки, че всички са с интерес към фотографията, те са различни, с различни способности или финансови възможности. Вярно е, че ако на човек му иде из от вътре да снима, може и с бокс камера да направи прекрасни кадри, но на някои, това не им е достатъчно. Сигурен съм, че ако ти попадне една камера Д3 на Никон , и видиш възможностите, които дава спрямо други по-слаби камери веднага, ще ти се родят нови планове за снимане. Добрата техника може да стимулира много проекти. Аз не знам, от колко време снимаш и каква е самооценката ти за фотограф, но аз снимам отдавна и като имам пари ще си взема силна камера с добри обективи.
Аз съм си намерил средата от колеги във форума, пожелавам на всеки да си намери своята среда, но не бива да тормозим другите докато правим това...
Щото ми прили1а на положението, дето кака на 32-35 години без мъж, обвинява всички, че те са и виновни, че не може да си намери партньор... Трябват усилия и от нейна страна!
Публикацията е редактирана (04-02-09 18:40)
|
|