Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon A 590 IS
Автор: Dimas   
Дата:   27-01-09 23:04

От скоро съм собсвеник на такъв апарат.
Откакто съм го купил щракам "с повод и без повод" , едни снимки добри други срам за майстора но все пак задкормилното устройство играае голяма роля в движението затова искам да предложа ако има и други като мен да споделяме тук натрупания опит и знания.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon A 590 IS
Автор: valerko   
Дата:   28-01-09 22:29

И аз съм така, от една седмица съм с тоя апарат. Още не мога да се оправя с разни ръчни настройки, то упътването написано на високоинтелектуално ниво и затова перкам на ауто. Не мога да намеря на прост език някъде информация за светлочуствителност как и при какви условия да глася, скорости на бленда, затвор, въобще като за пълен профан някаква информация с основни характеристики на апарата.

Автор: kote   
Дата:   28-01-09 22:47

О МАЙ ГАААААД !!!!!!

Автор: stirka   
Дата:   28-01-09 22:47

https://photo-forum.net/ebook/page3-1.htm

Публикацията е редактирана (28-01-09 22:48)

Дата:   28-01-09 22:49

сори момчета объркахте апарата
той е само за високоинтелектуални
трябваше да си вземете нещо коеето перка само на ауто[ezik] [smilie18]

Дата:   28-01-09 23:58

коте смяташ ли че след като с познанията които имаш в дадена област превъзхождаш другите ти си нещо повече от тях?
Самото обстоятелство че търсим начин да развием уменията си показва че сме много по-развити интелектуално от теб. Затова бъди разумен и ако не можеш да помогнеш то поне недей да пречиш.[cool]

Дата:   29-01-09 00:49

пич сигурен съм че си добро момче нямам нищо против теб но валерко се изхвърля по начин типичен за чалга поколението и всъщност аз само съжалявам че е такъв
жив и здрав
п.с. да! превъзхождам със знанията си защото съм ги добил с труд и интелект където трябва и това място не е форума ако се сещаш[ezik]

Дата:   29-01-09 08:47

kote написа:

> пич сигурен съм че си добро момче нямам нищо против теб но
> валерко се изхвърля по начин типичен за чалга поколението и
> всъщност аз само съжалявам че е такъв
> жив и здрав
> п.с. да! превъзхождам със знанията си защото съм ги добил с
> труд и интелект където трябва и това място не е форума ако се
> сещаш[ezik]

Какво чалга поколение те бие по главата бе, на на 42 г.съм и в това, че искаме да се образоваме не виждам нищо лошо. Както казаха, ако не можеш да помогнеш поне не пречи да пълниме темата със простотии.

Автор: 3DFEN   
Дата:   29-01-09 09:06

Като kote ;

Боже господи!!!!!

valerko
Нямаш си представа, как само звучиш.

Не се заяждам.

Ми хвани попрочети малко книжки пообразовай се първо пък тогава ако нещо не разбираш питай.
Нима мислиш, че с няколко изречения подхвърлени тук ще научиш всичко.

Публикацията е редактирана (29-01-09 09:06)

Автор: ilcoin   
Дата:   29-01-09 09:41

към valerko -> ако сега копирам от раздела "статии" всичко което го има вътре и го налея тука като информация по-добре ли ще се почувстваш. Ако това ще те накара да се усетиш обгрижен, мога да го направя но не виждам смисъл. Ако беше попитал какво и къде да четеш, щеше да получиш доста смислени отговори. Може да започнеш оттук, после да питаш чичко Гугъл или тук ако има нещо конкретно дето да не ти е ясно. Айде, със здраве и успех в ученето. [smilie24]

Дата:   29-01-09 10:30

Дразни ме онзи, че ми вика чалгаджия, точно на мене, дето обриви получавам от чалгата, затова се афектирах.

Автор: emiltasti   
Дата:   29-01-09 11:48

http://www.bgfoto.net/viewpage.php?file=photobooks.htmsezs taka se po4va[smilie24]

Дата:   29-01-09 12:00

мрррррр хихик
а в книжарница май не сте стъпвали има книжки по въпроса
поне спестява чалгаджийски въпроси зададени тук
валеркоооо помагам помагам ама трябва и да се мисли
п.с.сега четох на форума книжката цялата за 7-ми път не че ми трябва ама добре е написана и разни идейки идват[ezik]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   29-01-09 12:24

Dimas,valerko , ако сте от София може да се видим някъде и да ви обясня основните менюта по апаратчето, както и някои неща свързани със снимането. Работя в центъра (НДК).
E-mail: zgos@abv.bg GSM 0886 238 767 , Здравко.

Дата:   30-01-09 00:17

Кажете коя книга е по-подходяща да се търси та лаици като нас да развият малко поне уменията си. Прочетох доста от линка на ilcoin, но се каня тези дни да се огледам за някаква сепциализирана литература която да е написана на по-достъпен език.

Автор: ILiyanKirkov   
Дата:   30-01-09 01:26

Съмнява ме да има по дотъпна литетарура от https://photo-forum.net/ebook/start.htm

тя е направена от Българин, а книжките които продават повечето са или стари,.. или преводи на нови книги,...
може да опиташ и с книжката на Фокус, писана от администраторите на сайта, но най-добре прочети електронната книга няколко пъти.. всичко ще ти стане повече от ясно. :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »