Автор: ricardo
Дата: 11-01-09 15:49
Здравейте фотоманиаци!
Реших да премина към по-висок клас фотоапарат. В момента имам Samsung S600.
Първият апарат, към който се бях насочил, беше Fujifilm S8100fd, тъй като мислех да отделя само около 500 лв. Е,... реших, че по-добрият вариант е да закупя нещо по-добро. Стигнах до Olympus SP-570UZ (или SP-590UZ), Canon PowerShot SX10 IS и Panasonic Lumix DMC-FZ28. Да, но колкото повече разглеждах сайтове и ревюта, толкова повече се убеждавах, че искам DSLR апарат. И така... дойде моментът, в който съм пред дилемата - Canon 450D или Olympus E-520. За момента това са фаворитите ми за апарат около 1200-1300 лв. На по-заден план останаха Nikon D60, Canon 1000D, Olympus E-420. А в момента, докато пиша темата попаднах и на Sony A-350, което не бях забелязал
Това, което ме интересува е качеството на снимките - да са ясни и най-вече остротата на детайлите. Не държа толкова на опции и други подобни глезотии. До тези ми изисквания се доближават най-много E-520 и 450D. Все още не мога да реша кой от двата апарата да закупя. А и отгоре на всичкото в момента гледам семпли от Sony A-350 и вече се замислям и за него :(
Ще се радвам, ако ми помогнете в избора.
|
|