Автор: tocheto
Дата: 22-12-08 20:27
И аз смятам, че след като искаш да минеш от H-2 на нещо друго, то трябва да е dSLR.
В противен случай, ще минеш точно по моите стъпки
2005 си взех H-1, който наистина е много сполучливо попадение на Сони, доколкото знам, Н-2 - също. 2007 реших, че ми се ходи по други върхове, и без много да му мисля и чета, взехме H-9. И въпреки, че си го обичам много, не мога да отбележа, че веднага ми направи впечатление нещо, което го нямаше при 1-цата - в стремежа си до подтисне шума, на някои снимки прави доста забележимо мазало Няма възможност за контрол над тая опция. В Н-50, което е почти H-9, са коригирали това, добавили са и още някакви подобрения. Но в никакъв случай няма да е това, което ще те задоволи за дълго време, повярвай ми. Минаха 4-5 месеца, и започнах изотдалече да подмърнквам и подковавам почти нищо неразбиращия си от фотография мъж, че видиш ли, има други хоризонти за гонене...
Аз съм станала зависима от марката - бях се устремила към α350, но за щастие имах късмет, та успях да се сдобия с α700, защото знам, какво щеше да се случи след няколко месеца. Засега, α900 се правя, че въобще не съществува
ПП Между другото, с асортимента, с който разполагам, мога да спретна един Сони-тест
|
|