Автор: Lalinda
Дата: 19-12-08 00:39
Да, но на мен +++ ми се привиждат като кръстове и предпочитам, особено пък уважаваните автори (каквото и да означава това), да не ми слагат още сега кръстове.
Честно казано, веднага бих изтрила всички несъдържателни коментари под кадрите си, но няма как да се разбере, че изтритото е БЕЗСЪДЪРЖАТЕЛНО.
Пък и не помня уважаван (поне от мен) автор да ми е писал безсъдържателен коментар...
По-скоро бих подкрепила опция, която не въвежда коментар с дължина под пет символа.
Не че някое "Да!" ми се струва особено полезно... Както и да е.
То е ясно, че нечленоразделните приказки ще са празни, да ги толерирам ли?
Нещо не виждам и смисъл гласуването ми да се възнаграждава с РАЗКРИВАНЕ ИМЕТО НА АВТОРА. Дотам ли сме я докарали?
Лично аз пиша коментари изобщо без да ползвам бутоните, разкриващи самоличността на авторите... То сигурно и затова често ме блокират.
Бих предложила поне първият коментар от автор да е възможен само ПРЕДИ натискане на тези издайнически бутони. Не че ще се приеме, но много от кръстовете автоматично ще отпаднат, и от уважавани, и от други автори...
Някакси не ми допада да пиша коментар в зависимост от това кой е авторът, а не каква е снимката... Така де, като ще е анонимно, да е... Неанонимен май остава само коментаторът, откъде накъде? То май и това е било въведено с оглед на повече отговорност, но ако мнението ти зависи от автора, колко ли пък може да струва, именно за автора, да не говорим за публиката?
|
|