Автор: lifelover
Дата: 06-12-08 01:17
ха, аз забравих да спомена моя фаворит от изброените и въпреки, че съм притежател на Канон и съм супер доволен, що се отнася до технически характеристики в случая - това е Nikon D90.
За никъде не бързам, мога да изчакам още няколко месеца, пролетта евентуално... и без това зимата и студеното време не ми се отразява добре творчески тъкмо ще се информирам повече и ще съм по-уверен в решението си. Знам,че всички ще подкрепите модела що се отнася до спецификациите му, но просто искам да видя повече мнения на снимали или притежатели на въпросния СЛР.
И аз съм на мнение, че по-новото и скъпо би било по-надеждно и перспективно. Малко ме е срам да си призная, че съм привлечен най-вече от CMOS сензора и видеото на Д90 , а и съчетава доста от характеристики до не особено по джоба ми Д3 и Д700
От друга страна имам едно питане! Всички сте единодушни, че тялото не е от съществено значение, а обективите са. Добре тогава, защо никой не ми предложи до мемента вариянт с евтиното тяло на Canon 450D/1000D + два добри и по-скъпи обективи необходими за нуждите ми. Сега например гледам следния кит:
Canon XSi (450D) + 18-55mm IS Canon Lens & 75-300mm Canon Lens Wide Angle Lens + 4GB Memory Card More и още чанта, филтри, трипод и още няколко зарибявки и всичко това 1000$
Това е втората ми по възможност опция, на която съм се спрял, остава само за да ми кажете защо не добра оферта, след като не ми я предлагате
За 28мм разбрах, че няма да покрие нуждите ми и жеднага се съгласих.
digitalgab ме беше посъветвал с цел спестяване на средства да се ъпгрейдна до някоя от новите съпунерки, което е безмислица за мен, при условие, яе не предлагат нищо кой знае какво в повече от сегашната ми S3-ка, от която стана ясно, че съм си изключително доволен и няма смисъл да я заменям с друга такава. Просто искам да опитам и аз от истинската баница ,а S3-ката най-вероятно така или иначе ще задържа.
pd ме посъветва да се поинтересувам от това, коя от марките предлага по-качествени стъкларии, та въпроса ми е кои са?
|
|