Автор: charm
Дата: 03-12-08 09:23
Темата ми е провокирана от една друга тема - тази на mujimasa за полезните коментари.
Искам само да си поговорим за нещо, което вероятно е обсъждано вече - сребро и бронз :)
Прави ми впечатление, че на някои от кадрите си получавам доста оценки сребро и бронз, а в коментарите нищичко не пише. Естествено, никой не е длъжен да обяснява мнението си, но понеже си говорихме за полезни коментари... странното е, че когато гласуваш със злато, винаги си слагаш удивителната, плюсчетата и понякакъв начин изразяваш одобрението си /постоянно го правя/, а когато гласуваш със сребро или бронз и си траеш /никога не го правя/.
Наистина не разбирам, защо се притеснявате да отправяте критика След като нещо не сте харесали в кадъра ми, много бих искала да знам какво точно. Майната им на оценките, точки не ми трябват, но винаги ми е интересно да чуя мнение и то критично. Не мисля, че съм се сърдила на някой за критика, нито ще го направя /има разлика между критика и заяждане, нали?/.
Затова критикувайте смело, и когато не гласувате и когато гласувате с останалите благородни метали
П.С. Извинявайте, че говорех за себе си и за собствените си кадри, но го направих, защото някой може пък да не желае да го критикуват, знам ли. Това обаче не ми пречи да критикувам
Спорен и красив ден!
|
|