Автор: krist
Дата: 09-11-08 15:48
изгледах го докрай, но може би само поради факта, че Вангелис ми е изключително любим, а точно това парче от Soil Festivities ми е едно от най-любимите негови.. Мисля, обаче, че не е особено подходящо точно за тая презентация - твърде драматично е и поне на мен ми навява съсвсем други асоциации... Ако държиш наистина да бъде Вангелис, имайки пред вид и тематичната му свързаност, може би по-добре би било с предпоследното парче от "Conquest of Paradise" - "Pinta, Nina and Santa Maria", което е хем с около 4 минути по-късо - тъкмо ще може да махнеш някои от кадрите, които са определен пълнеж, хем ще може някои досадно дълги транзишъни да ги скъсиш, хем е малко по-свежо самото парче.. Някои от транзишъните в същност много ми харесаха особено интересните заигравки със слънцето и кръста.. На други места като тия вълни в началото и оня зуум дето се повтори 10 пъти наистина малко в повече идват обаче.. Самите зумове на места си ги използвал много уместно, но наистина тук-там се повтарят твърде много върху един обект, както вече се написа.. Иначе едно 30-40% от кадрите са доста добри и може би, ако ги оставиш само тях, ще е доста по-добре.. Бих махнал например някои портрети, снимки на икони и някои не съвсем въздейстащи от пейзажите.. Все пак има доста хубави моменти в слайда и ако го преработиш, ще стане добре според мен.. Поздрави ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
п.с. каня се точно днес да довърша един слайд от Сардиния, който мотая още от миналото лято.. Да видим аз как ще се справя.. В същност, изкушението да сложа повечко кадри е твърде голямо, та може също да оставя някой и друг излишен...
|
|