Автор: krist
Дата: 09-11-08 15:48
изгледах го докрай, но може би само поради факта, че Вангелис ми е изключително любим, а точно това парче от Soil Festivities ми е едно от най-любимите негови.. Мисля, обаче, че не е особено подходящо точно за тая презентация - твърде драматично е и поне на мен ми навява съсвсем други асоциации... Ако държиш наистина да бъде Вангелис, имайки пред вид и тематичната му свързаност, може би по-добре би било с предпоследното парче от "Conquest of Paradise" - "Pinta, Nina and Santa Maria", което е хем с около 4 минути по-късо - тъкмо ще може да махнеш някои от кадрите, които са определен пълнеж, хем ще може някои досадно дълги транзишъни да ги скъсиш, хем е малко по-свежо самото парче.. Някои от транзишъните в същност много ми харесаха особено интересните заигравки със слънцето и кръста.. На други места като тия вълни в началото и оня зуум дето се повтори 10 пъти наистина малко в повече идват обаче.. Самите зумове на места си ги използвал много уместно, но наистина тук-там се повтарят твърде много върху един обект, както вече се написа.. Иначе едно 30-40% от кадрите са доста добри и може би, ако ги оставиш само тях, ще е доста по-добре.. Бих махнал например някои портрети, снимки на икони и някои не съвсем въздейстащи от пейзажите.. Все пак има доста хубави моменти в слайда и ако го преработиш, ще стане добре според мен.. Поздрави
п.с. каня се точно днес да довърша един слайд от Сардиния, който мотая още от миналото лято.. Да видим аз как ще се справя.. В същност, изкушението да сложа повечко кадри е твърде голямо, та може също да оставя някой и друг излишен...
|
|