Автор: prozium
Дата: 16-10-08 15:43
Започвам да се чудя, тук за кеф ли снимате?Смисъл излизате сред природата и си мислите "Ся ще щракна добрите фотоси, ще им сложа едни добри цени, а може и да ги публикувам някъде, така че да ги видят повечко хора, някой нещастник да си я качи в блога, та после да го съдя до 9то коляно".Аз когато излизам да щракам си мисля "Колко хубаво е всичко и колко прекрасно е това, че тази техника ми дава възможност да споделя това което съм видял с други хора".
По-скоро искам снимки от втория тип хора.Разсъжденията на 1вия тип са ми интересни, но не и споровете с тях.
Дали по блогът(да Блогът, защото формата на уебсайта за момента е блог, @еcobo, как е в Ангола ) ще се появят реклами?
Има такава вероятност, дали ще забогатеем на гърба на неоправданите фотографи подмамени така пошло в тази тема да ни дадат снимки?Силно се съмнявам, ако исках комерсиален сайт, щях да си направя блог за Виагра, да сложа достатъчно много пей-пер-клик рекламки и да набузя яко гугъл рейтинга.
Направихме сайт, чрез който да споделяме кефа от карането на борд и въобще този начин на живот.
В някакво хипарско упиянение реших, че има и други хора, готови да помогнат с каквото могат тук.За моя радост се намериха подобни
@Lalinda, ама разбира се, всички снимки ни харесват :) Искахме да пуснем една статия с български Курорти, защото доста посещения идват от други страни, един вид да се изфукаме с красотите на страната ни.Дори ако имаш желание можеш да разкажеш някаква история и да я подкрепиш със снимки, с радост ще я поместим из блога :)
П.С Ама как ме сърбят пръстите да ви покажа реакцията (изразена в снимки) при същото запитване в едно чуждостранно фото общество.Но ще го спестя :)
|
|