Автор: mixmike
Дата: 15-10-08 11:44
didesignbg точно с тези pqi съм правил тест...мдам след първите 12 кадъра RAW с 30Д, след което падат кадрите в секунда и почва да пише по картата, времето за което PQI-а ги записа беше 2 ПЪТИ по-бавно от A-data-та. А и както казах, на мен 5к/с не са ми толкова важни, колко бързото писане на картата. затова PQI-а го изключих като алтернатива в момента в който си го взех.
Колко много raw снимки можеш да насвяткаш бързо зависи от вътрешния буфер на камерата. Като се запълни буфера който е бърз и почнеш да записваш на картата и спира снимането с 5 кадъра в секунда :)
Дяков, това ми е ясно. въпроса е, коя карта по-бързо ще изпразни буфера след това, за да имаш нови 5к/с. Повярвай "треторазрядната" а-дата 266x за 70лв, ще се справи по-бързо от extreme 3 примерно, която е и по-скъпа.
Но пак казвам - нека не спорим за кои карти са надеждни, и не се зариваме със съвети - "да не си луд да ползваш тези куча марка карти" Има хора ползващи и сандиск, има хора ползващи и дори небрандирани китайски боклуци. Просто искам мнение как се държи дадена карта на даден апарат, кадри в секунда, запис и т.н. и откъде могат да се купят днес и на кви цени. Защото трансценда го намерих на 10лв по-ниска цена от цитираната горе, а от друга страна а-датата на която съм фен, я няма там дето обикновено пазарувам, а на едно друго място е с доставка 2-3 дни.
|
|