Автор: anete
Дата: 12-10-08 21:40
Извинявам се на уважаемата аудитория за тази може би елементарна и незаслужаваща внимание тема.
Казусът е следния :
Съпругът ми и щерката ходиха на ЛОВНО СЪСТЕЗАНИЕ СВЕТИ ХУБЕРТ. Там се заговорили с един репортер и покрай темата за лов и кучета съпругът казал, че половинката му се интересува от фотографска техника и ще си купува Никон Д80. Господинът снимал с Д40 и казал, че е имал Д80, но го продал, защото правел размазани снимки. Казал също, че нищо под Д300 не може да се сравни с Д40.
Идват си моите у дома и ми казват-" Глей как ще се набуташ с това калпаво Д80. Хората снимат с друго. Даже за списания снимат с по-евтина, че и по-хубава техника. И какво, като 40ката няма мотор, човекът каза, че ползвал обективи с мотор и няма проблем ".
Хайде отиде ми 80сятката. А тъкмо ще поръчвам. Какво ще кажат специалистите в бранша? Дали да не избера наистина по-евтиния модел ? Или направо Д90 да поръчвам ? До два дни трябва да реша, че много време се забавих / ще се приберат моите хора и няма да има кой да ми донесе хапарата/.
Благодаря на всички, който ще удостоят с внимание темата ми и ще помогнат да направя правилния избор.
|
|