Автор: Lalinda
Дата: 09-10-08 16:12
През лятото си купих във Франция Superia 200. И там нямаха Superia 100. На мен 200 не ми върши работа, но и от 100 не бях доволна, просто в онова ателие в Castellane нямаше други, пък градчето много ми допадна и исках да го понаснимам по-подробно.
За съжаление, филмите бяха проявени ужасно (виж темата Защо фалират фотоателиетата?), като дори ми бе разказана някаква сърцераздирателна история как във Франция се продавали фалшиви филми (извод от впечатленията на ЕДНА тяхна клиентка, купила си филм от сергия под Айфеловата кула).
Ще ми се да ви питам дали ако бяхте копист, щяхте да правите генерални изводи от филми, купени на сергия?
Купувам филми само от фотоателиета и се надявам и тук да ме обслужват като клиент на фотоателие, не на сергия.
Това, че в ателието не ме познават по една или друга причина, не означава, че могат да ме обслужват като клиент, който си купува материали от сергии... В началото дори ми предложиха да ми копират и снимки, плюс сканирането, та да ми излезело по-евтино!!! Трябваше да си отида веднага, не да им дам 17 филма.
|
|