Автор: PeterPAN
Дата: 03-10-08 11:06
МИ ДА ФАЛИРАТ И ДА ОСТАНАТ САМО ТЕЗИ КОИТО ПРЕДЛАГАТ КАЧЕСТВЕННА УСЛУГА
Та какъв е случаят който ме провокира да пусна тази тема
Тази седмица пътувам извън София и за подарък реших да извадя малко снимки, понеже времето ми е много кът и все не успявам да стигна по нормално време до някое фотоателие да си поръчам снимките, вчера вечерта минавам покрай Фото Венчо на Мария Луиза в София, там сложили табелка с работно време 8:00 - 20:00, викам си Супер, Да ама НЕ
Та тази сутрин утивам да си поръчам снимките, добре че закъснях и не бях там както бяк планирал точно в 8:00.
В 8:35, влизам чукам то затворено, отпред чака стабилна агитка от 3-4 клиента. Идва един младеж отваря, всички влизаме вътре и се почват изненадите .
Колега фотограф си търси някакви сватбени снимки 20х30, оказа се че ги няма, вчера 2-пъти бил поръчвал и за това не му ги били извадили.
Лелката която беше преди мен от сряда си чакала 350 сватбени снимки, човека вика извадих ги ма незнам де ги държат колежките, Касиерката шъ доди в 15:00
Един чичко попита отстрани за неакви паспортни снимки дето искал да вади и треало да ги режи и човека зад щанда почна да мънка нещо, при което аз неиздържах и си тръгнах.
Та така с едно фото-ателие което съм го препоръчвал многократно на приятели и тук във Форума
Сетих се за едно друго, малко по нагоре по по Мария Луиза, 5-6 мин. пеша срещу ЦУМ, преди там си вадих снимките викам си дано работи, иначе спор няма, винаги съм бил доволен от услугите им, но не ми е много по път и затова не го ползвах често.
Стигнах до там и какво да видя за моя голяма радост то отворено, вътре свети, почистено и т.н.. Питам може ли да си извадя снимки - Може, Девойките едни усмихнати с кеф те обслужват, повдигнаха ми настроенито. Та такива ателиета трябва да просъществуват ми е мисълта доколкото мога да я следвам
Но за следващото вадене снимки сигурно ще подаря фото рамка или ще си взема фото принтер най вероятно
|
|