Автор: Sumuelll
Дата: 18-09-08 19:16
Мддаааа колко бързо лети времето. Когато повдигнах темата имах 2 светкавици на тази марка, два проблема в общи линии, но инак евала подмениха ми втората проблемната и ми дадоха чисто нова трета. Получих я един слънчев съботен обед и от куриера право на снимки за една сватба... радост голяма, нов модел, чисто нова... по едно време слагам аз рефлектора щото бях на 10мм /х1.6/ снимам и си пея, прибирам рефлектора и що да видя? Дисплея си стои на 17мм... мълча какво да правя и снимам, снимам и плача. Връщам я за ремонт след седмица, а тя не иска да се върне при мен близо месец. Обидена ли е, що ли, уж нежно се държах към нея. Питам един, не знае, питам друг не знае, накрая със сетни мъки се добрах до човека, след като го изчаках да се върне от отпуска де. Чакаме една платЧИЦА. ПОмолих да си ми я върнат както се казваше в онзи виц- Да си я пипам поне! Вече 2 месеца тоя ми ти китаец я носи на гръб тая платка и го чакам ли чакам, добре че фирмата която праи основно принтери ми продаде една 580ЕХ и сега си снимам с нея а онази си я гледкам, освен ако не я паля оптически като второ тяло, функция която няма да си кривя душата- много ми липсва при канонската. Междувремено палих една на колега и тя нещо не се сеща да сработи при мощности над 1/8.
|
|