Автор: kosio2002
Дата: 26-08-08 19:58
Здравейте!
От доста време (около 115 години) съществува читалището в с. Козловец, Свищовско. Напоследък няма почти никаква дейност в него освен една самодейна група за народни песни и разбира се читалищна библиотека. Селото е сравнително малко, но все още има деца и млади хора. Идеята ми е да се направи нещо като едновремешните кръжоци по фотография. Аз през ученическите си години съм участвал в такъв кръжок :) това беше времето през което се запалих истински да се занимавам със заснемане на почти всичко. Не... не съм специалист или професионалист, обикновен любител съм, но имам желание и се занимавам (като хоби ми е), а и няма кой друг да се съгласи да се занимава с хлапета без да получава заплащане.
Та, ако може да ми дадете съвети какво може да се направи и какво е необходимо за да се създаде такъв клуб (кръжок). В него ще се занимават основно хлапета до 8-ми клас.
Разбира се като техника за начало ще се използва, каквото е налично за момента... основно някоя "съпунерка", GSM'и с възможност за снимане, евтините лентови фотоапарати... няма бюджет за закупуване на професионална техника, но съм виждал в нета... например "ръководство" как да се направи осветление с подръчни материали например :).
Приемам всякакви съвети и насоки.
Благодаря!
|
|