Автор: Lalinda
Дата: 25-08-08 12:30
Спокойно можеш да игнорираш и цели теми, като не ги отваряш, съдейки по заглавията или по авторите им (и двете се визуализират в списъка на темите).
Иначе се сещам за някои нововъведия в един форум, който преди години много харесвах, а именно този на в-к "Сега" - мисля, че бе Скайфорум или нещо подобно. Та там вече се показват само първите няколко знака от постинга - ако ти се чете нататък, просто натискаш върху линка за продължение. Ако не - подминаваш.
(Проблемът със спама обаче остава, тъй като спамерите рядко пишат повече от ред.
Доколкото схващам и усещам, целта им не е да кажат нещо, а да се разписват многократно във всяка тема...
Какво стана с опцията "сигнализирай за спам"? Има ли ефект от нея? Като че ли ставаше достъпна/активна само ако потребителят вече е писал в дадена тема... сиреч като защита на написаното от него?)
Помня, че във форума на в-к "Сега" преди години се обсъждаше тази функционалност (скрий постингите на определен автор) и повечето потребители бяха за.
(Там, примерно, банват, но само за определено време, с възпитателна цел, това съм го чела преди време в правилата им, но не съм следила как се прилага на практика. И общо взето, подигравките с официални лица не се толерират, а завинаги - след третото провинение. Четях форума им, за да съм в течение на политическите настроения преди избори, та отдавна не съм ги посещавала... Догодина пак.)
|
|