Автор: IDA
Дата: 15-08-08 14:50
Уважаема Лимонке,
Не знам, дали го осъзнаваш, но това, което пишеш тук и в другата ти тема е меко казано КРАЙНО НЕСЕРИОЗНО и освен че губиш времето на хората, да търсят отговор на безсмислените ти въпроси, губиш и своето. В профила ти има 3 снимки, от които става съвсем недвусмислено ясно, че ФОТОАПАРАТЪТ ТИ Е ПОСЛЕДНИЯТ ПРОБЛЕМ!!! Дори и да ти дадат в ръцете фототехника за 20 000 долара, все същата боза ще правиш!!! Най-настоятелно ти препоръчвам да отложиш покупката на фотоапарата с няколко месеца и да направиш няколко много простички неща:
1. Да прочетеш внимателно поне една книжка по фотография (и тук във форума, на първа страница има препратка към такава, която е безплатна и доста добра за начинаещи);
2. Да започнеш да разглеждаш внимателно снимките, които се пускат в този форум, особено тези от рейтингите за отделните категории, да се опиташ да осмислиш това, което виждаш на тях и да ги сравниш с твоите, като се опиташ да откриеш десетте разлики;
3. Да поснимаш малко с това, което имаш, дори и да е само мобилен телефон, след което отново да се върнеш към точка 2.
След като направиш тези неща и започнеш да пускаш по-стойностни снимки в този форум, ще можеш и сама да си отговориш на поставените от теб въпроси и най-вече на въпроса, какъв апарат ми трябва за това, което обичам да снимам. Тогава вече ще си наясно и в какво те ограничава апаратът, с който снимаш в момента и изборът ще е много по-лесен и най-вече удачен за самата теб.
Ако не ме послушаш, каквото и да си купиш, само ще си хвърлиш парите на вятъра, а лъскавата дрънкулка ще ти отива като на свинче звънче!
Пожелавам ти по-често да използваш сивото си вещество по предназначение или с други думи - малко повече здрав разум! Тогава ще можеш да се наслаждаваш и на доста по-сериозно отношение към себе си от страна на другите участници в този форум.
|
|