Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Излезе новото списание Digital Photo-Video
Автор: cve_t   
Дата:   28-07-08 14:06

Най- накрая излезе новият 3 бр. на списание Digital Photo-Video.Вече се бях отчаял.

Отговори на това съобщение
 Re: Излезе новото списание Digital Photo-Video
Автор: dobriquet   
Дата:   28-07-08 16:24

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: magnifico   
Дата:   28-07-08 16:29

[smilie8]

Автор: prism   
Дата:   28-07-08 19:54

Корица, съдържание...? [smilie8]

Автор: sauron69   
Дата:   28-07-08 20:02

няма да е лошо да се даде някакво съдържание, мдаа[smilie7]

Автор: miton   
Дата:   29-07-08 18:58

то добре излиза, ама в хасково е в нелегалност от една година, по рано го продаваха по техномаркетите, ама от тази година го няма[smilie11]

Автор: NEPREDVIDIM   
Дата:   29-07-08 22:55

ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ОТГОВОРНИТЕ ЛИЦА, ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С МЕН ЩЕ СПРА ДА СИ КУПУВАМ СПИСАНИЕТО!
П.П. Подогравката е нередовното излизане, прозрачните рекламни статии и липсата на иформация за идващия брой. Едва ли не с връзки трябва да се уреждаме, за да си го купим. Разбирам че лятото е период на отпуски и др. подобни и има наличие на проблеми със спонсори... Мисля че проявявам достатъчни подкрепа и търпение, но те са на изчерпване. Мисля че за период от 2 години вече е време да се нормализират нещата.
АБСУРДНО Е ДА ИЗЛИЗА ЗА 3 СЕДМИЦИ 2 ПЪТИ СЛЕД ТОВА ЗА 3-4 МЕСЕЦА 1 ПЪТ!!!
Списанието със всеки изминал брой запада!
Днес може би си купих последния за мен брой.

Автор: apollo   
Дата:   29-07-08 22:58

Споко бе... аз си купих само първите 4 броя и не се мъча [smilie10]

Автор: n1x0n   
Дата:   29-07-08 23:10

Няма пазар в БГ за хартиено фотографско списание. Това е истината...
Те големи списания в Англия и Щатите си свиват редакциите до минимум с тия паднали тиражи, какво остава за БГ, където нито имаме рекламодатели, нито имаме автори, нито имаме някаква сериозна фотографска общност.
Просто не става така тази работа...

Автор: Balance   
Дата:   29-07-08 23:34

важното е, че го има. поне става нещо. на който не му изнася да не го купува.
а че пазара в бг е малък - това е неуспорим факт. малък пазар - малки тиражи - малки печалби - чист капитализъм[smilie7]
лошото е, че живеем във време в което парите определят качеството[smilie7]

Дата:   29-07-08 23:38

важното е, че го има. поне става нещо. на който не му изнася да не го купува.

Точно този подход към бизнеса не е препоръчителен.

Когато се целиш в толкова малка аудитория - просто не можеш да си позволиш да правиш нещо, което да "не изнася" на 50% от тази аудитория.

Автор: kaic   
Дата:   29-07-08 23:51

статистика от сайта

автори: 21321
регистрирани: 69057
снимки: 597478 (614 / 644)
коментари: 4934794 (5956)

И на тази аудитория ти викаш липса на пазар ли? Не ми звучи сериозно.

Дата:   30-07-08 00:19

Дааа, дааа... и един мармот завива 70 хиляди тираж в стреч-фолио. [smilie18]

Дайте да не си говорим глупости.

Автор: prism   
Дата:   30-07-08 10:28

Хм... в новия брой забелязвам липсата на нЕкои автори и, съответно, на нЕкои рубрики... Това май идва да покаже защо нямаше тема за новия брой [smilie8]

Публикацията е редактирана (30-07-08 10:29)

Автор: Danisima   
Дата:   01-08-08 12:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: swan_   
Дата:   01-08-08 20:19

Тъп брой май. Бях му фен ама и аз май се отказвам...:(

Автор: sauron69   
Дата:   01-08-08 20:30

и аз така [smilie2]

Автор: didesignbg   
Дата:   02-08-08 09:30

Последния брой на списанието ме изненада много приятно.
Чуждестраните автори са един много свеж полъх. Лично за мен това е най-добрия брой, който ми е попадал в ръцете. Разказа на Мелников[smilie24] Димитър Митев[smilie24]

Автор: kolov   
Дата:   03-08-08 00:29

didesignbg [smile] ,страхотни кадри на Мелников,подкрепям[smilie24] [shtrak]
а ,swan_ [smilie10] без коментар.

Дата:   03-08-08 10:34

Купих вчера последния брой за да му хвърля едно око.

В цялото списание ме смути едно основно нещо - снимки с размер на пощенски марки - в ревютата на камери, в представянето на Лев Савицки...

Абсолютно безмислени "дизайнерски" заигравки са това според мен, крайно неподходящи за едно фотографско списание. Подбирайте по-малко кадри, но ги пускайте на цяла/половин страница. Пощенски марки можем да гледаме в нет-а.

Автор: _OmegaTransFer_   
Дата:   03-08-08 10:52

Поздравления за новия брой [smilie24] Отивам да си го купя :)

Автор: carl_cox   
Дата:   03-08-08 11:00

didesignbg [smilie24]

kolov [smilie24]

доста ми допадна последният брой на DPV!
Чудесно е балансиран, като фотографиите на Лев Савински, Марк Хъмпидж, Димитър Митев са меко казано страхотни!!!!!

въобще целият брой е някак по-фотографски ориентиран - като се започнем от грабващата черно-бяла корица, минем през Бодиграфия и завършим с "водният разказ" на Георги Мирчев...

Техничаската част също си е на ниво- познаваме стилът на доц.Абаджиев - изчерпателен, с примери и заключение в стил - Плюсове/Минуси на съответната камера.
Ако погледнем ревютата на 450D в dpreview, dcresource или Imaging Resource ще видим, че крайните положтелните оценки на доц.Абаджиев се припокриват с тези на чуждите автори...с малката разлика, че те са споменали няколко недостатъка повече.

Да, за повечето читатели Canon 450D или SONY DSC-H50B не представялват интерес, защото са в така умно измисленият тук клас:"пръчковидни трицифрени канони", и "турбо зумести сапунери"(Sony-тo).

пък кой какво твори със своя мега як D300 или Canon 40D e друг въпрос.

Аз си имам обяснение за споделените негативни мнения за DPV през последните няколко месеца.

Каквото и да е съдържанието на техническите теми(ревюта) в DPV, то винаги е и ще бъде издържано в типичният за такива официални ревюта изказ, тон и обективност, което на някои читатели им се вижда скучно.

На тях им се чете нещо по-пиперливо, поднесено в подчертано критичен тон. Примерно, че 450D e поредното ненужно трицифрено апаратче от Канон, или че Olympus не за предпочитане с тяхната малка матричка, а пък Никон не са толкова профи колкото Канон, също, че апаратите с вграден дълъг зуум са само за лаици и тн и тн

С две думи, някои хора за интересно намират провокативното и субективно отношение на авторите към различните марки и модели в ревютата им. А това няма как да се получи в DPV(за моя радост).

Освен това, читателите свикнаха в годините да си преглеждат ревютата в познатите интернет сайтове и придобиха една рутина, която притъпява интереса и тръпката към всяко следващо техническо представяне.

за мен, с последният си брой DPV доказа, че е едно от интересните и хубави фото-списания наред с Одисей, Нешенъл и Гео.

PS
извинявам се за прекалено дългият пост, както и че не допуснах типичните за мен безброй правописни грешки [smilie5]

Автор: ToshoPenev   
Дата:   20-04-09 19:00

А къде е сега това списание - да не би заради кризата да не излиза вече? До колкото знам през 2-3 месеца е на книжния пазар. Ако някой има информация да сподели.

Автор: landstar   
Дата:   20-04-09 19:33

М-да, и аз му се радвах, ама нещо още не си намира физиономията ДПВ-то. Дайте малко авторски статии с полезни съвети за снимане, малко техника на фотошопа както по-рано. Като пише ревю за някоя камерка, първо и вижте обема на клиентелата в този клас. Никой не си купува Д450, чак сега, че и да е чакал точно в ДПВ-то да прочете и да го купи. Пак предлагам - нека е 10 лева, ама да е интересно и актуално. Нека всеки брой човек да иска да го колекционира, както НГ, а да го рови като кофа, белким открие нещичко да си струва парите.

Автор: landstar   
Дата:   20-04-09 19:39

А, до дидизайн: Чуждите автори - хубау, ама ние още българските не сме видели! Като ги свършим нашите - тогаз разни артъ!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »