Автор: dashikov
Дата: 28-07-08 09:15
Не се сърдя изобщо, напротив, благодаря на тези, които се включиха.Да наистина сега като си прочетох първото питане, много съм конкретизирал за автоматичния режим и като,че само от него се интересувам.Искаше ми се нещо средно, т.е да имам добри снимки при всякакви условия, затова и се отказах от С5, имаше много противоречиви мнения за него,преди да питам тук, четох ревютата и в reviews.cnet.com, също и dpreview.com.За характеристиките няма нужда също да споменавам, че ги минах няколко пъти.Е с повечето термини за първи път се сблъсквах, а те ми ги сравняваха....със съвсем друг апарат....и доколко съм преценил не е ясно.Накрая взех да се питам, има ли смисъл от по-голям, по-тежък и по-скъп апарат при положение, че съм абсолютен аматьор, затова и отправих това питане.Е вече съм горд собственик на DSC-H50, едвам чакам да ми го донесат, междувременно вече имам свалена National Geographic Photography secret и съм я започнал да я чета Да се надявам, че е близко времето, когато ще имам добра снимка, която да публикувам тук.
Благодаря отново на всички.
|
|