Автор: harisma
Дата: 10-02-08 20:06
Стоев, не би могло да бъдат еднакви защото пир първата ъгъла е друг и окото е по затворено.Незнам, това затъмняване на фона компютърно ли е правено или такъв е фокуса?
ALBIREO, по никакъв начин не мога да се сравнявам с тоите снимки, нито разполагам с добър фотоапарат, нито с добри обективи (даже никаки)нито се старая да впечатлявам фотографите.От човешко любопитство искам да те попитам как правиш тези снимки от астрография?Простата ми глава не може да възприеме сники на планети снимани с фотоапарат - може би има специални обективи или телескопи за снимане или нещо си там.
Много ми допаднаха твоите снимки и просто искам да узная тайната - с какъв фотоапарат, обектив и прочие - надявам се и аз да посъбера пари и да си купя нещо хубаво.
Не се стремя да налагам мнение - каков мнение може да се наложи с тази тема-констатирам, че не ми допадат преправените натрфени снимки, и че не одобрявам качването на неавторски снимки - наистина тук има много професионални фотографи, но съгласи се, че не може един потребител да си снима със сапунерка котката, кучето, дървото пред блока, колата на съседа и в същото време да при тези снимки да фигурират снимки направени в Рим например със страхотно качество и умения.
|
|