Автор: елиза
Дата: 29-12-07 14:28
jefff, жалко за станалото, но съвет от мен. Преди година и половина откраднаха ценни предмети от нас - видях си ги в няколко заложни къщи. Като глупачка в една от тях казах, че са мои на служителя и искам да си ги откупя. Попитах кой и кога ги е заложил - човека ми каза, но беше уволнен. Шефа на къщата с когото се видях ги изпокри веднага. Подадох жалба в 7РПУ и познайте - полицая ми звънна в 22 часа, за да ми каже че в 23.30 ч. ще ме чака човек от къщата да ми върне част от нещата чрез откуп на определено място. Ако искам да отида /но полиция нямало да идва!!!/. Е и аз отидох, защото тези неща имаха и сантиментална стойност за мен. Не откупих нищо, ами служителят от къщата започна да говори за външността ми и т.н....След време дознателя ме извика и накрая ми каза, че шефът на заложната къща ме издирва да ме съди за тормоз!!!! Щеше да има дело, защото се знае кой е крадеца, но и до сега - нищо!
Съвет - провери по заложни къщи /знам, че е трудно, защото са много .../ и ако си познаеш апарата не казвай в къщата. Може всеки от нас да провери по заложните къщи около себе си!
Успех!!!
|
|