Автор: Pulsar
Дата: 21-12-07 04:07
И за капак на всичко вече казано получих "странно" лично съобщение, в което ми се каза да си гледам работата, защото този човек бил напечатал повече каталози отколкото имало песъчинки на плажа...
На фона на 2-те ми незавършени висши, та и едно 3-то за капак, осъзнах, че ако човек не обича да прави това, което прави, негативният му почерк става лесно различим, комплексите му - повече от явни.
Ами, драги ми настоящи фотографи, и бъдещи такива, това е хоби за едни, професия за други, но не и студена, безчувствена хамалогия... Като не ви кефи, не го яжте !!!
И само да вметна, около 10 пъти повече каталози са напечатани само с един от продуктите, с които съм се захващал (сравнено с числото изтъкнато от "колегата"). Въпросът, за пореден път го казвам, не е в това дали ще мина 1 000 000 точки за МЕГА кадъра или моделката, а дали ще науча нещо от тоя форум, както и ако някой иска съвет, дали ще съм му бил полезен...
Останалото е пълна идиотщина... Сещам се за една поговорка: "Няма останало ненаказано добро!"
|
|