Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Нахални ли са сватбените папараци
Автор: Sumuelll   
Дата:   17-12-07 14:49

Вчера снимах сваТба на колега. Снимал съм няколко сватби, педантично се приготвям за тях, светкавици, обективи, теми, както си му е реда. Знам че пред залата има един... нека да го наречем папарак... видеото с което снимахме го предупреди да не снима /познават се отдавна/ аз също го предупредих, също съм се засичал с него по сватби, младоженците ми казаха в дена преди сватбата че не искат 'тия пред ритуалната зала' да ги снимат, че искат само моите снимки...
Ами човека продължи да си снима, пак го помолих да не снима, контрата беше, че си щракал... отново обяснения, а той: Аз като ги донеса в ресторанта те не са длъжни гостите да ми ги купуват, който иска...
Влязохме да чакаме в ритуалната във фоаето с младоженците да ги поснимам, влиза и той... дайте да ви направя аз малко хубави снимки да имате за спомен им вика, при което младоженеца и кръстника които общо правят близо 250кг се вкиснаха, а той като усети тая работа се изнесе, но въпроса ми е като на ония родители от рекламата на Спрайт- КЪДЕ СГРЕШИХМЕ?

Отговори на това съобщение
 Re: Нахални ли са сватбените папараци
Автор: gbdesign   
Дата:   17-12-07 14:53

Повечето са доста противни[smilie18]

Автор: Cristinel   
Дата:   17-12-07 14:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: kirilp   
Дата:   17-12-07 14:59

Лешоядна култура.Когато бях на 16 съм го практикувал през май по абитуриентските балове със Зенитчето.Ял съм и шамари.От "казионните фотографи" у ресторанта.И въпреки това от моите допълнителни снимки от два бала си правех пари за море по ония години.[smile]

Автор: navy   
Дата:   17-12-07 15:00

Каква е тази реклама [smilie10]

Автор: nomadsl   
Дата:   17-12-07 15:06

Това е бял кахър.

Лошото е когато през брачната нощ вадиш папараци от гардероба и изпод масата.

[smilie7]

Дата:   17-12-07 15:11

[smilie18] [smilie18] "борба за хляб" така ли му викат вече има толкова много работа за всички, не се е постарал човек не си е намерил, но въпроса ми е "риба от рибарника лови ли се"? Бива ли такова отношение и въобще има ли как то да се оправдае, предния който правеше така на същото място доколкото знам му се е разпилял апарата на няколко квадрата при подобни обстоятелства /и него го познавам, не ми стана приятно че така му се е случило, но доколкото знам също е било след няколко предупреждения/.
Въобще може ли аз да снимам, той да стои до мен с вградената светкавица /бяха си нощни снимки/ и да нарежда: "Дайте аз да ви снимам да имате хубави снимки за спомен!"

Автор: kirilp   
Дата:   17-12-07 15:13

Ми нагло си е.Аз например се познавах с някои от баловете абитуриенти и така.Ама тоя на сватбата както го описваш е минал колегиални и етични граници.И въпреки това да чупиш апарат на колега......[smilie23] селска проява си е.Да го поизтупаш от праха-да! Ама техниката...........[shtrak] ............ми мангизи е все пак!

Публикацията е редактирана (17-12-07 15:14)

Дата:   17-12-07 15:23

Да кофти ми стана за това, макар и лентово доколкото си спомням беше се обурудвал както си му е реда... и от негова страна кофти и от страна на тия които са му потрошили техниката кофти. Но в БГ често се случват такива казуси

Автор: kosara   
Дата:   17-12-07 16:08

dai snimki de

Автор: asahi   
Дата:   17-12-07 19:42

Вземи си воден пистолет със захарен сироп.

Автор: hose   
Дата:   17-12-07 20:16

много са нагли - и пред родилното също
но най-ме дразнят циганите "музиканти" - тях вече ми иде да ги попилея наистина...

Автор: vladod   
Дата:   18-12-07 07:26

А пък мен ме дразнят сватбарите - знаят, че снимките на конкретния "папарак" са пълна скръб, ама си ги купуват, при това не на никаква цена[shtrak]
Лицето експресаджия от залата на Хиподрума си заслужава боя, от време на време /редовно/ си го потупват, но очаквам скоро да си намери и баш майстора, защото неговата наглост е безкрайна[shtrak]

Автор: папач   
Дата:   18-12-07 10:16

Много неприятно наистина.Пробвайте да обясните на въпросния папарак,че и вие предлагате същата услуга /продажба снимки на сватбарите/и не е коректно да нахалства без да е поканен от младоженците.
За циганите е още по-лошо.Надуват ни главите и не можем да се концентрираме, а младоженците изглеждат неспокойни.Често са пияни и търчейки за бакшиша влизат в кадър.

Автор: frenchev   
Дата:   18-12-07 10:47

аз миналата година снимах сватба на един приятел във варна. в ритуалната зала ми казаха нямаш право да сниаш тука ние си имаме фотограф. аз има казах той нека си снима не ми пречи ама аз съм фотографа на сватбата и не мога да не снимам един от най важните моменти да не кажа и най важния. поговорихме си с младоженеца и тия от ритуалната зала и ония ни викат ако снимаш ще ти прекъснем свадбата. и това не кой да е ами хората от ритуалната зала. аз кипнах ама нали беше свадба и нямаше как само им казах че нямат право на подобно нещо и ако само се опитат ще се видим ако трябва и в съда. снимах си без проблем въпреки че ме гледаха на кръв. бива ли такава наглост не само от фотографите там ами и от самите чуновници в залата

Автор: Avi   
Дата:   18-12-07 11:07

Ами човека продължи да си снима

бой и ебън [smilie21]

и ония ни викат ако снимаш ще ти прекъснем свадбата

а за таково нещо не ще ги запалим, ми ще си търсат работа в чистота после, данговорим за колите им тип "таралеж", деба и рекетьорите [smilie21]

Автор: frenchev   
Дата:   18-12-07 11:14

не знам дали някой друг е снимал свадба във варна. ама наглостта им край няма и много искам пак да снимам свадба там и ми е интересно дали пак ще кажат ние тука си имаме фотограф

Автор: shadowhand   
Дата:   18-12-07 11:36

Рекета в БГ си е още най-търсения начин за бързо натрупване на капитал.

Автор: ivanblg   
Дата:   18-12-07 11:51

Същото е и в Благоевград.Аз не се занимавам професионално с фотография,но на сватбата на един приятел снимах по негова молба.В ритуалния дом ни казаха,че си имат фотограф на договор.И ако сме искали ние да снимаме трябвало,да заплатим 15 лева такса.Колкото,стрували снимките от техния фотограф.След леко повишаване на тон,от страна на булката,всичко си дойде на мястото.Това беше преди години,сега не знам,как е.

Автор: yakumo   
Дата:   18-12-07 15:49

Преди няма и две седмици във Варна. Случката - по сценария на frenchev [smilie23] .

"Червените очи" на кадрите от подписването бяха "коригирани" от трътлестата лелка-"официална фотографка" с ... ЧЕРЕН МАРКЕР направо върху снимките [smilie10] [smilie2] [smilie9]

На излизане от залата - още един навлек - дебелак мустакат някакъв, дето замалко щеше да го отнесе и за повлеканата вътре.

Не че е задължително да се потрошват хора и техника, но май помага [smilie22]

Автор: antoan   
Дата:   18-12-07 15:57

Това са най-нахалните хора!!![smilie18]

Автор: vladod   
Дата:   18-12-07 16:37

Повечко бой е необходим за нЕкои хора [shtrak]

Дата:   18-12-07 16:40

много ми се топи сърцето така като слушам как кервана си лае, а кучетата си вървят все напред тук в БГ. По чужди телевизии по новините в 6 съм гледал при подобни прояви какво се случва на виновните... например сещам се за един собственик/барман който не сервирал Амстел, а доста сходна бира обявена за Амстел остана на мига без лиценз до живот, а бирата бе конфискувана... после защо защо се страхували от закона...
но тук? тук- кервана си лае, а кучетата вървят все напред

Автор: SLR   
Дата:   18-12-07 17:02

кервана си лае, а кучетата вървят все напред-[smilie10] [smilie18] [smilie10]

Автор: papi   
Дата:   18-12-07 17:17

аз не съм нахален
понякога дори отстъпвам място на "колега" с малко апаратче да си направи кадъра като дори съм готов да му помогна ако се затруднява

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »