Автор: Sumuelll
Дата: 17-12-07 14:49
Вчера снимах сваТба на колега. Снимал съм няколко сватби, педантично се приготвям за тях, светкавици, обективи, теми, както си му е реда. Знам че пред залата има един... нека да го наречем папарак... видеото с което снимахме го предупреди да не снима /познават се отдавна/ аз също го предупредих, също съм се засичал с него по сватби, младоженците ми казаха в дена преди сватбата че не искат 'тия пред ритуалната зала' да ги снимат, че искат само моите снимки...
Ами човека продължи да си снима, пак го помолих да не снима, контрата беше, че си щракал... отново обяснения, а той: Аз като ги донеса в ресторанта те не са длъжни гостите да ми ги купуват, който иска...
Влязохме да чакаме в ритуалната във фоаето с младоженците да ги поснимам, влиза и той... дайте да ви направя аз малко хубави снимки да имате за спомен им вика, при което младоженеца и кръстника които общо правят близо 250кг се вкиснаха, а той като усети тая работа се изнесе, но въпроса ми е като на ония родители от рекламата на Спрайт- КЪДЕ СГРЕШИХМЕ?
|
|