Автор: mitku
Дата: 14-12-07 10:29
Ами - то... само бОй си трябва, но щом дори и след един подобаващ бОй принтерът не ще да бачка, значи трябва да се види наистина дали ЛИний не може да помогне
Само за сведение - ако главата се е скапала, тя струва горе-долу колкото целият принтер.
Все пак опитай да я свалиш и да я сложиш върху памук, напоен с вода, може и да успееш да изчистиш боклуците, а в краен случай, ако пак не става, може направо да я натопиш във вода... това може и съвсем да я скапе, но тя и така си е скапана вече, така че - все тая.
И отново - само за сведение: аз имам подобен Канон (малко по-висок модел) и понякога и по няколко месеца не печатам на него, но въпреки това НИКОГА не съм имал НИКАКВИ проблеми от подобен характер... но печатам САМО с оригинални мастила, и само на КАЧЕСТВЕНА хартия. Това за хартията си е отделно де и не касае самият принтер - но най-вече качествената хартия касае качественото отпечатване А качественото мастило освен качеството на отпечатване, касае И цялостно, работоспособността на принтера... както си установил... по трудният начин. И следващият път - пак напълни принтера с някой подобен булумач, за да спестиш 20-ина лв. за оригинално мастило Дали и в някоя друга държава се правят подобни глупости - да се пълнят мастилниците с подобни булшитове
|
|