Автор: nonstop
Дата: 05-12-07 16:17
Не е проблемът в апарата а във вносителя. Технополис открай време правят такива номера и после вместо да заменят стоката те мотаят из сервизите си с месеци! Купувай от другаде! Особено ако ще е за подарък, прекалено неприятно се получава а съм чел за доста такива случаи.
В БГ има два основни вносителя на електроника и те съответно държат Технополис и Техномаркет, откъдето и да си купиш, над 95% е шансът те да са го внесли.
Големите "Оферти" и "Акции" идват от това че са изкупили дефектни стоки, които не са минали качествения контрол в завода и са върнати за доработване. После се продават с по-ниска цена като се посочва колко сериозен е бил проблемът, но не и какъв точно. Ето такива ни внасят милите колеги от Технополис, само дето не ни предупреждават, нито обслужването след това е на каквото и да било ниво.
Имах същите ядове с лаптоп Dell който не искаше да работи нормално. Мой приятел си купил седмица по-рано същата акция (без да знам) и после като му се оплаках ми каза "Ее, те да не са ти дали моя, и аз го смених заради това..."
Избирайте внимателно, тествайте достатъчно дълго преди да платите и ще ползвате дълго и спокойно :)
А апаратчео SX100 е с доста добри качества, изчел съм всички по-подробни ревюта за него, тестове, снимки и сравнения и мога да твърдя, че спрямо моделите S3 и S5 e намалено нивото на изкривяване до разумен минимум и е понижено нивото на шума при ISO 400 и нагоре. Изборът си е добър, бройката е била негодна.
Разгледайте какво пише в cnet.com например :)
Поздрави!
edit: Ето един линк на английски с впечатления: PowerShot SX100 IS
Публикацията е редактирана (06-12-07 16:52)
|
|