Автор: itilien
Дата: 22-11-07 00:18
rorus, не си прав за принтера. И на мен ми беше интересно да прочета, но общо взето ако трябва да си купя такъв принтер, определено не бих се ръководил от статия, написана в списание с рекламодател канон. Сега, нищо нито против Ваня, нито против канон, но е ясно, че една такава статия не може да бъде напълно обективна, по простата причина, че е полурекламна. Най-малкото факта, че списанието отделя сума страници за тест на продукт, който е хай енд, и я има 4-5 човека които биха си го купили я не, говори за целта на статията. Долу горе нещо като про мониторите на Еизо. Информативно е интересно да се прочете, но само толкова.
Както и всички статии с ревюта за апарати. Тях пък дори не ги чета, защото едно че не ме интересуват, второ, че лоша дума в тях рядко се среща.
Общо взето интересното в списанието се свежда до няколко страници - в случая ми беше интересно да прочета за обработката на цифровия кадър до филмов, макар че щеше да е още по-интересно да има и диапозитивен кадър.
Абе общо взето статиите за фотошоп, които Ваня пише си струват.
Приложението също, макар че в последния брой не ми хареса особено.
Като цяло си го купувам ей така, колкото да има, не че очаквам да науча нещо велико от него. Все пак 4,50 нищо не са.
|
|