Автор: kaic
Дата: 07-11-07 21:28
Здравейте, искам да помоля за мнение с което да се съобразя, но първо ще започна с предисловие.
Член съм на читалищното настоятелство в нашият малък град и понеже в читалищата по принцип все не стигат парите, реших, че мога аз да направя безплатно снимки на танцовият ни състав, с моят любителски апарат с цел запазване в архива и някой от тях да се използват за изработване на брошура или каталог. /по обясними финансови причини не можем да си позволим професионален фотограф/
Качихме се един ден на автобуса и хайде на Етъра. Времето се случи малко мрачно и липсваше небе /стана измито/, но нащтраках доста снимки за да имаме избор. Спретнах сайтче и снимките за там сякаш биват, но ме интересува дали ако си сменя апарата с едно 350 D или 400 D с китак, което го умувам отдавна нямаше да постигна по добри резултати.
Ще ми бъде от полза, ако на някой му се губи време и разгледа поне част от снимките и ми отправи конкретни предложения как бих могъл да композирам кадрите, да ги кадрирам и да сменя ли техниката си за постигане на по добри резултати. Напомням, че съм чист любител с чисто любителска техника Canon S5 Is и много от кадрите са с видими дефекти, но качих всичките по желание на децата от състава, като от тях ще се избират само по-качествените и годните за употреба. Желанието ми е ако мога с нещо да допринеса на читалището правейки им по добри снимки с цел тяхното популяризиране.
Всяко мнение и забележка ще ми бъде от полза.
Линк към галериите със снимки: тук
Линк към сайта на читалището: тук
|
|