Автор: Unexpect3D
Дата: 26-10-07 17:24
Здравейте, може това да ми е първото мнение, но определено не ми е първото влизане във форума. Доста теми съм прегледал и изчел и горе долу знам какво търся. Знам, че има 1-2 подобни теми, но също така имам и още 1-2 допълнителни въпроса, които мисля да задам по нататък в темата.
Това ще ми е първия по-сериозен апарат. Обичам да снимам и имам интерес да се развивам, но не знам до колко това ще е възможно и колко време ще имам за това, но все пак искам да си взема що горе прилично апаратче.
Харесал съм си Samsung S850. Изчетох доста теми и мисля, че това е най-удачния избор. Едва ли някога ще се занимавам по-сериозно(по-професионално) с фотография, но на ниво любител 100% ще си остана, а може би и малко повече. Малко ме притиснява проблема с умрелите пиксели, но все пак нищо не е перфектно, нали
Мисля, че ръчните настройки са добър + и като цяло ми харесват качествата на апара, е има какво още да се желае, но...
Въпросът ми е имали апарат който би го изместил? Може би Canon PowerShot A560? Или някой друг? Бих искал да чуя вашето мнение. И един последен въпрос: Един приятел си взе Canon Ixus 800 IS (поне така мисля), който е малко по-скъп от въпросния Samsung, но не виждам с какво е по-добър, освен OIS? По принцип и аз съм голям фен на Canon, но мисля, че цените в ниския клас са неоправдани и качеството не е чак толкова голямо...
|
|