Автор: fisheye
Дата: 14-10-07 19:40
много мнения ,много конфигурации.
Зооманиак,да споделя:
дъното съм го тествал и достаа добре се държи!за nForce 4, но за тези парички най-малко nForce500 или nForce560/580 !
Процесора си е добре !! Ще се справи със всички смятания.
А-Дата е една от сносните евтини памети на БГ пазар, и може да се сравни със Кингстон или Пи Кю Ай в този ценови клас.зависи кой модел/какви латенции/са ти предложили.
За размера -1 ГБ или 2 ГБ си преценяваш според бюджета!Но имай Предвид че видеото шерва/ползва /от тази РАМ,тй ме важи максимата -Колкото повече,толкова повече
Харда -Ок
Липсата на видео-карта, не е болка за умиране на 6100 чипа вървят 90% от игрите в момента!Ене на най-високи параметри. С такава дънна платка и такова видео съм оборудвал 2 архитектурни студия,където има достаа натоварване,рендване и работа в 3Д в реално време.Мда факт.
Оптичното у-во,флории другите неща са подробности които не влият на производителността на компа.
Монитора ... плосък,ЛСД...поне 5мс-честота, 700:1 или 1000:1 контраст,другото гледаш в някой шоурум и преценяваш.
Но за тези парички поне със завишените критерии!
==============
-двойно РАМ
-отделна видео карта/не е болка за умиране,ако е машина за нет,графична обработка-фотошоп и т.н./
-19`` монитор
|
|